După discuțiile de a amâna deființarea RAADPP de către Consiliul Județean informațiile despre proiectul  „Modernizarea infrastructurii de acces în zona turistică Răchițele – Prislop – Ic Ponor” se găsesc la tot pasul. De altfel, regia a transims că în prezente se lucrează pe mai multe tronsoane de drum.

 

„Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Privat a județului Cluj, entitate subordonată Consiliului Județean Cluj, prin unitatea de implementare a proiectului (UIP), urmărește execuția lucrărilor la proiectul „Modernizarea infrastructurii de acces în zona turistică Răchițele – Prislop – Ic Ponor”.În aceste zile, Asocierea Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA – SC Cridov SRL realizează lucrări de reprofilare a drumului cu material pietros pe mai multe tronsoane de drum. De asemenea, pe sectorul de drum județean desemnat spre execuție societății Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA s-a turnat primul strat de covor asfaltic, pe un sens de circulație, pe o lungime de peste un kilometru.Lucrările continuă în ritm susținut pentru a profita de condițiile meteorologice favorabile.” specifică RAADPP

 

1 COMENTARIU

  1. Voi credeti ca pentru cateva lucrari in derulare nu veti fi desfiintati? Veti fi oricum desfiintati ai atunci adio nemunca si salarii nesmitite. In somaj si sa vedem daca va angajeaza cineva. Bravo Seplecan!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.