Magistrații de la Judecătoria Turda au amânat propunerea de arestare preventivă a celor 11 suspecți de furt de lemne din comuna Săvădisla pentru astăzi, iar în cursul zilei de ieri le-a dat drumul succesiv. Gazeta de Cluj vă prezintă și lista celor 11 inculpați, care au fost reținuți preventiv pentru 24 de ore, urmând să își afle astăzi la ora 14 dacă vor sta sau nu 30 de zile după gratii sau vor primi altă măsură preventivă.

UPDATE 2: Magistrații de la Judecătoria Turda au mai amânat cu încă o zi pronunțarea, lăsându-i pe presupușii infractori încă o zi în libertate. Sentința pe scurt a amânării în continuare:

”Conform dispoziţiilor art. 391 al. 1 Cod procedură penală, pronunţarea hotărârii va avea loc in data de 13.08.2015”, se arată în sentința Judecătoriei Cluj-Napoca.

 

UPDATE 1 : Procesul a început mai repede, în jurul ore 11, însă ședința este estimată să dureze peste programul Judecătoriei Turda, care se finalizează la ora 15. Gazeta de Cluj vă va ține la curent cu toate noutățile din acest caz.

Citește pe aceeași temă și:

11 reținuti din MAFIA PADURILOR din Săvădisla. UPDATE

MÂNĂ CRIMINALĂ la SĂVĂDISLA: Incendieri de cabane și amenințări cu moartea. 

”Pentru ca aparatorii inculpatilor sa studieze dosarul amana solutionarea propunerii”, arată sentința pe scurt a magistraților turdeni.

 

Cei 11 suspecți de furt de lemne din Turda

MUNTEAN DARIUS VASILE Inculpat
DORNEA VASILE ZIS POLY Inculpat
BAICA FLAVIU Inculpat
BODEA GHEORGHE GABRIEL Inculpat
BODEA IOAN ZIS IONU LINII Inculpat
BODEA IOAN ZIS FEFEA Inculpat
FARKAS RARES IOAN Inculpat
SUCALA DORIN IOAN Inculpat
BERCEA MARIUS IONEL Inculpat
MARINCA FLAVIU CATALIN Inculpat
BODEA IOAN ZIS BURY

1 COMENTARIU

  1. Pe cand o asemenea actiune pe raza comunei Ciucea in locul numit Surduca de unde delicventii silvici taie si transporta intr-o veselie cu stiinta celor cu grade si impartesc „venitul” in doua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.