Emil Boc nu respectă legea în ceea ce privește emiterea autorizației de urbanism și întârzie în afara legii. El nu vrea să acorde autorizație de urbanism pentru închiderea rampelor, întârziind astfel proiectul finanțat european intitulat ”Sistemul de management integrat al deșeurilr în județul Cluj”. Conflictul dinte Primăria Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj pe tema deșeurilor pare să explodeze, dar chiar să nu respecți legea pentru a pune ”bețe în roate” unui proiect finanțat european pare incredibil. Însă o confirmă documentele oficiale prezentate mai jos:

groapa de gunoi (2)groapa de gunoi (1)

”Antreprenorul ne-a înștiințat asupra faptului că, în data de 15.06.2015, cu numărul de înregistrare 226320/42 a fost depusă la registratura municipiului Cluj-Napoca cererea și documentația pentru obținerea certificatului de urbanism pen tru închiderea depozitului neconform de deșeuri urbane de la Pata Rât”, arată un document oficial de la CJ Cluj trimis Primăriei Cluj-Napoca.

Oficialii CJ Cluj își exprimă speranța că oficialii Primăriei Cluj-Napoca vor respecta legile și vor emite cu celeritate actele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.