Simone Tempestini și Napoca Rally Academy au mai făcut un pas spre titlurile naționale din 2015. Juniorul NRA și-a trecut în cont încă o victorie în Campionatul Național de Raliuri, iar echipa și-a consolidat prima poziție în clasament.

Napoca Rally Academy a continuat, aproape în același ritm ca în cursa de casă, la Sibiu Rally Challenge, etapa a șasea din Campionatul Național de Raliuri. Simone Tempestini și Bogdan Marișca au terminat pe primele două locuri, Marco Tempestini s-a clasat pe cinci la general, Vlad Cosma și-a asigurat victoria la Cupa Suzuki și Clasa 9,  Florin Tincescu a terminat prima sa cursă cu modelul Subaru Impreza, iar Napoca Rally Academy a câștigat duelul pe echipe.

Sibiu Rally Challenge a început, la fel ca în etapa de la Cluj, cu duelul dintre Simone Tempestini și Bogdan Marișca pentru prima poziție în clasamentul general. Bogdan Marișca și-a trecut în cont victoria pe prima probă specială din Păltiniș, iar Simone Tempestini a fost mai rapid pe coborârea din stațiunea sibiană și a încheiat ziua în postura de lider al raliului. Juniorul NRA a fost însă de neoprit în ziua a doua și a reușit să câștige toate cele șase probe speciale programate, obținând astfel a cincea victorie din acest sezon în Campionatul Național de Raliuri. “Am mai făcut un pas spre obiectivul nostru și voi face totul pentru a deveni campion național anul acesta. A fost o etapă foarte frumoasă, dar foarte grea. Condițiile meteo, mai ales pe Transfăgărășan, au fost dificile, dar ne-am concentrat până la final și am reușit să câștigăm, ceea ce este cel mai important”, a spus Simone Tempestini.

Bogdan Marișca și Carmen Poenaru au terminat pe locul doi toate probele din prima buclă a zilei de sâmbătă și și-au consolidat poziția secundă și la general. Pe final, Bogdan Marișca a redus puțin ritmul pentru a-și securiza rezultatul și astfel a obținut cel de-al doilea podium consecutiv cu modelul Ford Fiesta R5. “Îmi doresc să termin pe podium și la general la finalul sezonului. Mai sunt două etape și vom face totul pentru a ne atinge acest obiectiv. A fost un raliu dificil, ținând cont de condițiile meteo de pe Transfăgărășan, și tocmai de aceea acest rezultat este unul cu care suntem foarte mulțumiți”, a spus Bogdan Marișca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.