Replica la declaraţia făcută de Victor Ponta în urmă cu câteva ore, despre Mihai Seplecan şi PNL Cluj, nu a întârziat să apară. Astfel că preşedintele judeţului s-a arătat distrat de faptul că „un penal” mai găseşte tupeu să vorbească şi îl invită pe Ponta să îl dea în judecată pentru calomnie.

„Hahahaha, un plagiator dovedit și cu dosar penal se bucură că nu mai trebuie să dea socoteală într-un nou dosar penal. Cum să nu-i înțeleg bucuria?!

Dar, mincinos până la capăt, Victor Ponta vrea să inducă ideea că decizia ÎCCJ îl scoate nevinovat și din celelalte 3 situații aflate pe rol în instanță pe subiectul abuzului pe care l-a produs luând românilor dreptul de a alege și de a fi ales. Reamintesc faptul că în motivarea deciziei de la Cluj, instanţa a decis că este vorba de ”un exces de putere” din partea Guvernului. Iar la ÎCCJ nu s-a judecat continuarea celorlalte 3 spețe pe această temă, ci oportunitatea deschiderii unui dosar penal.
Așa că mai ușor cu bucuria infantilă pe Facebook. Penibil, Ponta parcă ar fi în curtea din dos a grădiniței și se bucură că i-a dat „tovarășa” dreptate și că n-a mai făcut „buba” încă într-un dosar penal.
Eu chiar îl invit, bărbătește, pe Ponta să depună plângere pentru denunț calomnios. Măcar așa vom avea ocazia să ne judecăm pe bune și în speța noastră” explică amuzat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.