Coronavirus economic impact concept image

Alte 35 de persoane au fost confirmate pozitiv în urma testării pentru coronavirus într-o singură săptămână, Clujul fiind județul din țară care a înregistrat cele mai multe infecții depistate încă de la începutul pandemiei. Deși campania de vaccinare a avut un rol esențial și a ajutat la diminuarea numărului de cazuri, Clujul a rămas în fruntea județelor cu cei mai mulți infectați depistați zilnic.

Doar sâmbătă au fost depistate șase infecții noi, cele mai multe din țară, exceptând capitala, numărul total de cazuri noi depășind 57.600.

Cu toate acestea, există o îmbunătățire privind în special numărul de bolnavi din spitale, în prezent fiind internate aproximativ o sută de persoane din cauza infecției cu COVID-19, față de 700, în urmă cu câteva luni. La Terapie Intensivă se mai află doar patru pacienți, față de aproape 100, câți erau acum mai puțin de două luni.


Citește și: Un student la Drept a reuşit să anuleze pandemia COVID-19 în instanţă: „Am decis să mă apăr singur, după ce am fost amendat pentru nepurtarea măştii de protecţie”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here