Un taximetrist a fost atacat de către un client pe care îl transporta în noaptea dintre vineri spre sâmbătă. Când bărbatul i-a cerut șoferului să oprească, acesta l-a atacat și l-a tăiat pe față cu un obiect ascuțit.

Polițiștii din Gherla au fost sesizați de incident în jurul orei 12 noaptea.

Incidentul ar fi avut loc pe DJ109 C, în localitatea Fizeşu Gherlii. Conducătorul autoturismului a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate, conform ZiuadeCluj.

Ulterior incidentului, agresorul a părăsit autoturismul, iar pentru identificarea acestuia a fost constituită o echipă complexă de căutare, în cauză fiind efectuate verificări specifice pentru identificarea acestuia şi luarea măsurilor în consecinţă.

Din fericire, agresorul a fost identificat și prins. Tânărului i-a fost dispusă măsura de arest preventiv de 30 de zile.

„În cursul zilei de 21 februarie a.c., magistrații din cadrul Judecătoriei Gherla au dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile față de tânărul de 21 de ani, din Orăștie”, precizează IPJ Cluj.

Citește și: 28 de focare de pestă porcină în Cluj

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here