Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat două contracte având ca obiect elaborarea studiului de fezabilitate pentru drumul de mare viteză Baia Mare – Bistriţa, Lot 1 Baia Mare – Dej şi Lot 2 Dej – Bistriţa, cu ofertantul declarat câştigător, respectiv Asocierea SC Quadrante Viaponte Proiectare şi Consultanţă SRL – SC Metroul SA – Capital Vision SRL.

Potrivit unui comunicat al CNAIR, valoarea contractului de servicii pentru Lotul 1 este de 12.746.666,57 lei fără TVA, iar valoarea contractului de servicii pentru Lotul 2 este de 8.376.369,89 lei fără TVA.

Sursa de finanţare este reprezentată de fondurile europene nerambursabile prin Programul Operaţional de Transport (POT).

Durata fiecărui contract este de 18 luni, din care:

  • Studiul de Fezabilitate – 14 luni de la Data de Începere;
  • Documentația suport pentru Asistență Tehnică acordată Beneficiarului pentru depunerea și susținerea Aplicației de Finanțare – 17 luni de la Data de Începere;
  • Documentația Tehnică (parte integrantă din documentația de atribuire) a contractului/contractelor de proiectare și execuție lucrări pentru Asistența Tehnică acordată Beneficiarului, precum și documentele aferente perioadei cuprinse intîe momentul publicării Anunțului/Anunțurilor de Participare și termenul/termenele limită de depunere a ofertelor – 17 luni de la Data de Începere.

Citește și: Fostul director al Corpului de Control din MS, Constantin Dina, a fost trimis în judecată, după ce ar fi fraudat un examen

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here