Jurnalistul Andrei Badin a scris un text în flux24.ro, intitulat ”Cafteala din spatele ușilor închise, cătușele, serviciile, dronele și noul Micky Șpagă, text pe care îl prezentăm integral:

A început cafteala pentru Putere. Șeful UNIFARM, un inițiat al budoarelor serviciilor secrete, a fost pus sub acuzare, iar pe Rareș Bogdan îl urmăresc dronele. Pisici negre sunt arătate și altora. Dosarele sunt unele pe masă, altele sub….

Iohannis nu îl mai vrea pe Orban premier-este zvonul care circulă nu de azi de ieri prin cafenelele bucureștene. Aparent mulți ar spune că e un fake news. Dar deja am observat în criza coronavirusului hârjonelile dintre cei doi. Luni premierul i-a dat una ”scurtă” președintelui pe legea alocațiilor promulgată de Klaus Iohannis. A anunțat că o va contesta la CCR. Nu are dreptul, dar ăsta e doar un ”amănunt”.

Întrebarea simplă ar fi DE CE?

La final de al doilea mandat prezidențial (ultimul) apar întotdeauna probleme. Serviciile trădează vezi cazul lui Traian Băsescu, iar Justiția execută imediat ordinele noului Stăpân. Așa că este absolut logic ca Klaus Iohannis să încerce să își securizeze viitorul prin susținerea unui personaj care să fie loial și mai ales care să ”uite” de dosarele cu 6 case și alte afaceri care au fost mediatizate de-a lungul timpului. 

Sică al nostru și-a făcut deja un sistem de presă loială, iar omul său de bază, Costel, e pomenit pe terasele acelorași cafenele ca fiind noul Micky Șpagă.

Rezumând: Sică a devenit periculos. Omul și-a pus presa la butonieră, Justiția e aproape și urmează să își devoreze Mentorul.Ce-i drept și Marele Mut ar trebui să știe că joaca e periculoasă și riscantă. Partidul înseamnă bani, iar mălaiul îl dă premierul direct sau prin funcții prin Costel (ne vom ocupa pe larg de personaj).

În timpul lui Băsescu s-a ajuns la episodul ”3 de ai mei i-au arestat pe alți 3 ai mei”. Ca atare să ne luăm popcorn și să urmărim ”filmul”. Ca de obicei nu e unul cu eroi, ci cu cătușe. Cum ar spune un critic de film: un thriller”.

1 COMENTARIU

  1. Doamne ce jigodii!!!!…ce popor oribil, incult şi fără simţ de anticipaţie!
    Cum să te închini unui om athiat după case, plin de mofturi şi fără copii, când tot neamul e dus în Germania???…Ce-a adus României după un prim mandat?
    Măcar Ion Iliescu era cu adevărat om politic, E. Constantinescu şi-a dat seama că nu-i preşedenţia de el, T. Băsescu a furat flota maritimă şi oceanică, apoi şi-a văzut cadâna europarlamentară şi şi-a băgat oamenii în puşcării!
    Johanis?…un tălău!… vorba lui Pătraru!….asta-i Starea Naţiei!… o pandemie amestecată bine cu prostie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here