A ”înnebunit” Iohannis! Cică PSD vrea să dea Ardealul ungurilor!
Trecerea prin Camera Deputaților prin aprobare tacită a proiectului de acordare a autonomiei Ținutului Secuiesc i-a prilejuit președintelui să
mai arunce o petardă de consistența și mirosul unei bășini securiste. Adică el și guvernul lui lucra și PSD-ul vrea să livreze Ardealul Ungariei!

Bă, tu ești sănătos la cap, Klaus? Sunați la 112! Are nevoie sărăcuțul de un consult psihiatric ca toți cei ce pun botul la tâmpeniile puse la cale în laboratoarele SRI! Termină, javră, cu diversiunile și cu compromiterea liniștii a milioane de români!

Liviu Man

16 COMENTARII

 1. Domnule ziarist, eu voi fi suporterul dezmembrării teritoriale a României atunci când se va dezmembra pe cale parlamentară Italia, Franţa şi Germania. Până atunci, să respectăm Constituţia.

  • Comentariu deplasat, toate autonomiile au dezmembrat tarile nationale , nu? Autonomia Tirolului de Sud a fost o poveste de succes pentru Italia, a Cataluniei o poveste de succes pentru Spania! Despre ce dezmembrari vorbiti?

  • …n-ar fi mai onest sa faceti comparatii cu Moldova, cu Ukraina sau cel mult cu Bulgaria sau Grecia? …cam asta ar fi optiunea maxima… – n-asi vrea sa va jignesc, dar realitatea n-a stricat inca nimanui…

 2. Uite ca dintr-o data nu mai intreaba nimeni de numarul mic de testari, de relansare economica de lucruri care nu convin. Ce e mai grav e ca se joaca iar cartea nationalista, Klaus ne crede prosti.

   • in loc sa intrebati prostii puteati sa cititi regulamentul…e procedeu legal ca daca in 45 de zile nu ii vine randul unei propuneri, trece tacit prin parlament si se duce la senat, care in cazul asta hotareste…acolo nu e posibiliatea trecerii tacit…sute de legi au trecut asa si senatul a rezolvat problema…oricum, dupa senat mai e CCR si presedintele care trebuie sa isi dea acordul.

    • Judith,drago, Romania are o Constitutie,care trebuie respectata de toti locuitorii, indiferent de etnie,religie.apartenente politice, cetatenie, chiar si de catre apatrizi,cu atat mai mult de acei care care se afla sub prestare de juramant( parlamentari, demnitari, functionari mai mari sau mai mici.Este o marsavie ,faptul ca s-a ajuns in aceste zile grele ,secol XXi sa se introduca in Parlamentul Romaniei pentru a se lua in discutie,o ineptie hortysta!

  • batista pe scandalul sparanghel,ca tara iubita(de kwi) e germania
   kwi no innebunit,asa e el
   in sfirsit incepeti sa va convingeti de cine e 6 case,………..copii canada………etc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here