Firma Eco Garden a câștigat contractul pentru întreținerea gazonului de pe Cluj Arena.

Contractul ”Servicii de mentenanţă şi întreţinere pentru gazonul Stadionului CLUJ ARENA” a fost atribuit acestei firme pentru suma de
238.649 lei, fără TVA.

În septembrie 2018 și ianuarie 2019, CJ Cluj a plătit pentru întreținerea Gazonul de pe Cluj Arena peste două milioane de lei firmei Eco Garden, patronată și administrată de Mircea Bujor Crăciun.

Mai mult, anul trecut și primăria clujeană a atribuit firmei un contract de 1,1 milioane lei pentru amenajarea unui sistem de irigații în Parcul Central.

Societatea a declarat pe anul fiscal 2017 o cifră de afaceri de peste 5,6 milioane lei, un profit de 120.000 lei la 21 de angajați.

În luna septembrie 2018, CJ Cluj a atribuit licitația ” Furnizare sistem de fotosinteza cu analizator pentru dezvoltarea gazonului la stadionul Cluj Arena” firmei Eco Garden Construct pentru suma de 
1.649.900 lei, fără TVA. Firma va trebui să pună la dispoziția administrației județene un ”sistem de fotosinteza artificiala pentru materie vegetala Compus din : – 3 unități – 1 portal – 3 analizatoare cu echipament hardware și software, – Aplicație pentru IOS li Android”.

În luna ianuarie 2019, CJ Cluj a atribuit firmei patronată de Crăciu licitația ”SERVICII DE MENTENANŢĂ ŞI ÎNTREŢINERE PENTRU GAZONUL STADIONULUI CLUJ ARENA” cu o valoare de 
506.700 lei, fără TVA. Potrivit descrierii succinte a contractului, ”serviciile de intretinere a gazonului vizeaza intreaga suprafata de aproximativ 8000 mp, cat si exploatarea si intretinerea corespunzatoare a sistemelor, instalatiilor, echipamentelor ce au rolul de a mentine un mediu cu conditii optime de dezvoltare pentru gazon. Servicii de intretinere a gazonului de pe taluzul din jurul stadionului.”

Citeste si Restaurantul din incinta Cluj Arena a intrat în insolvenţă după ce şi-a deschis porţile ilegal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here