Utilitatea smartphone-ului lui a întrecut de mult sfera necesității de a comunica cu persoanele dragi din viața noastră: în prezent, acesta este un mijloc de divertisment prin intermediul rețelelor sociale, jocurilor sau filmelor și serialelor vizionate, un instrument bancar veritabil și mediul perfect pentru shopping. Deoarece smartphone-ul este un must have, iar planurile noastre din acest sezon estival sunt acelea de a călători și de a dansa până dimineața la festivalurile verii, avem nevoie de cele mai bune accesorii care să-l protejeze și să-i aducă un plus de valoare și funcționalitate.

Top 5 accesorii pentru telefon

  • Folia de protecție 

Deoarece ecranul telefoanelor noastre este unul sensibil, avem nevoie să-l protejăm de zgârieturi și căzături cu o folie de protecție calitativă. Cea mai bună și rezistentă variantă de pe piață în momentul actual este reprezentată de folia de sticlă securizată, care are proprietăți antișoc, nu afectează display-ul telefonului și nu reține amprentele sau diverse impurități, aplicându-se ușor și fără bule de aer. 

  • Husa de protecție

Un alt accesoriu menit să-ți protejeze telefonul de diverse șocuri este husa de protecție, care reușește totodată să-i confere personalitate telefonului tău. BrandGSM îți pune la dispoziție o gamă largă de opțiuni din care să alegi. Intră pe site și găsește aici husa de telefon perfectă pentru tine, prin alegerea unui model, material sau a unei culori care să se potrivească cu preferințele și stilul tău de viață!

  • Bateria externă

Cu siguranță și tu te-ai confruntat cu situația în care ai rămas fără baterie la telefon într-un moment total nepotrivit. Pentru a nu mai trece prin această experiență neplăcută, alege să investești într-o baterie externă calitativă, pe care să o poți folosi ori de câte ori nu ai acces la un încărcător clasic și o sursă de curent. Asigură-te că aceasta este compatibilă cu dispozitivul tău și alege o baterie de dimensiuni reduse, astfel încât să o poți lua cu tine oriunde! 

  • Căștile wireless

Fie că vrei să alergi, să te bucuri de o zi pe plajă sau ești pe drum spre destinația ta de vacanță preferată, muzica este esențială pentru starea ta de bine. Atât căștile wireless, cât și cele cu fir prezintă o serie de avantaje și dezavantaje, însă recomandarea pentru această vară este reprezentată de varianta wireless, o alegere modernă, care îți oferă libertate deplină de mișcare și te ajută să rămâi în pas cu trendurile actuale.

  • Popsocket

Unul din accesoriile ce a revoluționat această industrie este reprezentat de Popsocket, un „buton magic” care se aplică pe spatele telefonului. Acesta poate fi folosit în diverse scopuri, printre care se numără funcția de suport atunci când vizionezi filmele sau serialele tale preferate sau de stabilizator pentru selfie-urile perfecte și texting-ul cu o singură mână. În plus, la fel ca husele de protecție, aceste accesorii nu sunt doar utile, ci conferă și un plus de personalitate și unicitate smartphone-ului tău.

Indiferent de aventurile la care vei lua parte vara aceasta, telefonul tău va fi, cu siguranță, indispensabil, așa că vei avea nevoie de cele mai bune și calitative accesorii care să-l protejeze și să-i ofere un design cool. Adaugă-le pe toate în bagaj și bucură-te la maxim de toate facilitățile pe care smartphone-ul tău are să ți le ofere!

Sursă foto: Pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here