Circulația în zona comunei Cămărașu, la granița de județ dintre Mureș și Cluj a avut loc un accident grav de circulație soldat cu 6 victime.

Impactul între autoturisme s-a produs din cauza carosabilului umed și a neadaptării vitezei la condițiile de drum. Un tânăr de 19 ani care conducea spre Cluj-Napoca cu viteză prea mare, a pierdut controlul volanului, a intrat pe sensul opus, intrând în coliziune cu altă mașină condusă de un bărbat de 25 de ani.


„Un tânăr de 19 ani a condus auto pe DN 16 înspre Cluj Napoca, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum (carosabil umed) a pierdut controlul auto, a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 25 de ani, înspre Mures. Nu se cunoaște starea celor 6 victime. Acestea au fost transportate la UPU Târgu Mureș”, transmite IPJ Cluj. 


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că judeţul Cluj, pe DN16, din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme, traficul este blocat, la kilometrul 40+600 de metri (localitatea Cămăraşu). Se fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii evenimentului. Se estimează reluarea traficului pe DN16 în aproximativ 30-40 de minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here