Doi fraţi de 16 şi 17 ani dintr-o localitate din Vaslui au furat maşina familiei şi au plecat cu ea. Cursa lor teribilistă s-a încheiat cu un accident în care, din primele informații, unul dintre ei şi-a pierdut viaţa.

Accidentul a avut loc la Ivănești, comuna Pădureni. Mașina condusă de unul dintre tineri a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. 

La fața locului au fost trimise o ambulanță B2 de la SAJ și o ambulanță SMURD, ambele de la Huși.

Din primele informații se pare că unul dintre copii ar fi reușit să comunice cu mama lui, însă nu a știut să îi comunice locul unde se află. 

”La ora 09:05 în dimineața aceasta am primit un apel pe 112 prin care am fost informați de familie că cei doi tineri au plecat de la domiciliu, aseară, cu o mașină, neavând niciunul dintre ei permis de conducere, fiind minori.

Am mobilizat echipaje ISU, SAJ, IPJ și de la serviciul Voluntari de la Situații de Urgență. La ora 09:45 cei doi copii au fost găsiți, unul, din păcate, decedat, celălalt necesitând asistență medicală, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la Spitalul Municipal Huși”, a declarat Nicolae Tătaru, inspector șef ISU Vaslui, la Antena 3.


sursa: antena3.ro

Citește și: Vaccinații și nevaccinații sunt separați de un gard metalic în supermarket

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here