Astăzi, în jurul orei 4.00 la intrarea în localitatea Gilău a avut loc un accident grav de circulație în urma căruia au fost spitalizați două persoane: șoferul unui taxi și o femeie care se afla în taxi.

Potrivit polițiștilor, un barbat de 31 ani, din Suceava, conducând un autoturism dinspre Cluj spre Gilau, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul auto și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune laterală cu  un taxi, condus de un bărbat de 39 ani, din Cluj. Șoferul taxiului, precum și pasagera de 43 de ani Gilău, au fost transportați la spital.

„O autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD au fost alertate în cursul nopții ca urmare a unui accident rutier, produs la ieșire din localitatea Gilău spre Florești.
Pompierii și personalul medical, dislocați în jurul orei 3.50 au găsit la locul solicitării două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea.
Au fost consultați doi bărbați (cca 40 și 30 de ani) și o femeie (cca 40) de ani, care au fost transportați la spital pentru investigații și tratamente de specialitate, de către echipajele SMURD”, a precizat ISU Cluj.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în eveniment pe timpul intervenției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here