O femeie de 47 de ani, din comuna Poieni, și-a pierdut viața marți după-amiaza, în jurul orei 17.30, în urma unui cumplit accident de circulație produs între două autoturisme  între localitățile Izvorul Crișului și Păniceni.

Un conducător de 44 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa din direcția Huedin spre Cluj-Napoca, ar fi intrat în coliziune cu un parapet din beton aflat pe partea stângă a sensului său de mers, intrând ulterior în coliziune cu un autovehicul, condus din sensul opus, de un bărbat de 57 de ani, din comuna Poieni.

Din nefericire, în urma evenimentului, o femeie de 47 de ani, din comuna Poieni, pasageră în autoturismul condus de bărbatul din aceeași comună, a suferit vătămări incompatibile cu viața, fiind declarat decesul.

Conducătorii au fost testați alcoolscopic, rezultatele testelor de respirație fiind negative.

„În jurul orei 17.20, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier  produs pe DN 1, localitatea Izvoru Crisului. În urma impactului, o victimă, femei a fost extrasă de echipajul de descarcerare, i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă nu a răspuns acestor manevre. A fost declarată decedata. Încă o persoană, bărbat, primește îngrijiri medicale în acest moment.”, a declarat ISU Cluj.

Un echipaj de politie din Huedin a intervenit la fața locului încercând să dirijeze circulația, moment în care un autovehicul a intrat în coleziune cu autospeciala parcată în apropierea accidentului. Din fericire, nu au existat victime, însa s-au solicitat intăriri. 

Citește și: Gazeta de Cluj a anunțat în premieră încă din 2018 că Dacian Cioloș a fost președintele PUNR Tineret și vicepreședinte al Junimii Uniunea Vatra Românească

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here