La ieșirea din localitatea Luna de Sus spre Gilău a avut loc un accident grav soldat cu un deces și rănirea mai multor persoane.

„Au fost utilizate sculele hidraulice și echipamentele speciale pentru a asigura accesul salvatorilor la victime și pentru evacuarea a două dintre acestea fără agravarea leziunilor suferite.
În momentul evaluării celor două femei scoase din autoturismul contorsionat acestea prezentau multiple traumatisme și o stare generală gravă.
Au mai fost consultați doi bărbați implicați în eveniment, dintre care unul a fost transportat la spital cu traumatisme ușoare”, au precizat reprezentanții ISU Cluj.

„Conducătorul unui camion, un bărbat de 49 de ani, din comuna Poieni, a pătruns pe DN1 E60 de pe un drum alăturat, cu intenția de a vira stânga înspre Cluj-Napoca, intrând în coliziune cu un autoturism care circula pe DN1 E60, din direcția Cluj-Napoca spre Gilău.
În urma impactului a rezultat decesului unei persoane și rănirea altor trei. Conducătorul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Traficul se desfășoară alternativ”, a transmis IPJ Cluj.

La volanul autoturismului se afla un tânăr de 27 de ani din comuna Așchileu. Femeia decedată avea 78 de ani și era din comuna Gilău. Celelalte două femei transportate la spital au 21, respectiv 40 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here