Membrii Sindicatului Independent al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj au organizat o acțiune spontană în cadrul conflictului de muncă, declanșat la data de 25.04.2019, împotriva Consilului de Administrație al Aeroportului.

Acțiunea s-a declanșat în cursul ședinței Consiliului de Administrație, care a avut loc astăzi, 13.05.2019, începând cu ora 12:00, ca urmare a refuzului categoric a membrilor Consiliului de Administrație: Domnul Daniel Persu, Domnul Valentin Grigoriu și Doamna Diana Rădulescu, de a iniția un dialog cu reprezentanții sindicatului, invocând că ei “nu sunt sclavii angajaților aeroportului”. Menționăm că acțiunea a fost pașnică, fără forțe de ordine implicate.

Considerăm că este absolut inacceptabil ca într-un stat de drept în care drepturile și libertățile cetățenilor sunt recunoscute prin Constituția României, să fim tratați cu dispreț și indiferență de către aceste persoane. Facem precizarea că suntem profesioniști în aviația civilă, care am contribuit și contribuim zilnic la bunul mers al activității aeroportului și dorim dezvoltarea în continuare a locului nostru de muncă și nu distrugerea lui, ca urmare a unor interese obscure.

Pentru susținerea dezvoltării aeroportului și în încercarea rezolvării conflictului de muncă, membrii sindicatului vor manifesta în zilele de 14 și 15 mai 2019, între orele 15:30-16:30, în Piața Unirii.

1 COMENTARIU

  1. Astazi am intrebat-o pe mama cum a ajuns sa imi dea numele de Alin. Vorbesc serios. Pe atunci, bineinteles, regele mincinosilor, „domnul” Alin Paunel Tise nu era in apogeu, nu avea apartamente cat pentru toata satra din care se trage, nu urla ca un goblin spurcat caruia i s-a pus fundul pe un fier incins si evident nu avea influenta de acum, acum e chiar simplu pentru el: amenintari, santaj si mita si gata, treaba-i rezolvata pentru inca un bloc. Desigur, incalcarile legii nu se rezuma doar la atat. Tin sa va reamintesc ca in fruntea judetului Cluj se afla un om care a vrut sa „rezilieze contractul” cu sotia sa pentru neintelegeri legate de blocul sau mirific, sotia impreuna cu care are un fiu, dar toate astea nu conteaza. Tiganul de cand se stie numai bani a vrut, il doare-n cot de clujeni, de judet, de tara, pana si de propria familie. Si apoi vine bomba: unde totul este legal, nu e nimic bine. Defapt, aeroportul nu a dorit sa il pupe in fund iar legea tiseneasca (dupa care trebuie sa functioneze tot judetul) spune ca asta se pedepseste cu inchisoare (in cultul lui Tise fundul de paun fiind mai sfant decat gunoiul). Si eu as vrea sa pun o intrebare. In ce tomberon plin de rahat i-a gasit paunelul pe aceste trei aratari, acesti bufoni de circ, niste oropsiti ai soartei care n-au decat seminte de dovleac in cap (sau bretele in cazul unuia)? De cand niste impostori jegosi, fara coloana vertebrala, cu un caracter diform precum o amiba, de cand au ei dreptul de viata si de moarte asupra angajatilor aeroportului? Presupun ca nu voi afla niciodata un raspuns, doar este ceva normal pentru consiliul judetean (sau spitalul de nebuni nimeni nu stie cu adevarat ce functie deserveste acea cladire, caci oamenii dinauntru par mai apropiati de primate decat ar trebui). In mod sigur, insa, cei trei amigos, sconcsul Persu, dobitocul Grigoriu si capra Radulescu nu vor ajunge in iadul religiei lui Tise; acestia au pupat fundul paunului in semn de noroc si au jurat credinta deplina celui mai mare sarlatan, un penal fara limite, Alin Paunel Tise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here