Sursa foto: Youtube ( captură video)

Într-o postare de pe grupul Clujul Civic, activistul Szakats Istvan a declarat că ceea ce își permite Alin Tișe, „bipedul ăsta”, e ceva „ce îi îngheață sângele în vine de ani de zile.”
„Mai că m-ar mânca uneori în palmă să mă fac consilier județean strict pentru deliciul de a-l face țăran pe Tișe live de la microfonul giudiețului. În sens administrativ, desigur. Dar ce-și permite bipedul asta e ceva ce îmi îngheață sângele în vine de ani de zile, și încă tot reușește să pluseze”, a scris Istvan.


Na tulai da’ câtă fantezie politică, mvai ce șmekerie găselnița de-a ține ședințele tăt onlain, singur în sală cu mască

De asemenea, el l-a caracterizat pe președintele CJ Cluj ca fiind un „fel de Zorro.”
„Cu asta, greu o să-l detronezi pe Buda, bă Aline. De fapt nici nu vrei. Că știi că nici nu poți. Da de fapt nici nu vrei. Că locul tău e în teritriu între ăilalț. Stilul asta de hazna nu că mere, da’ chiar impresionează la alț primari din Feudă, cunoscut în acte administrative ca și Județul Cluj.
Da’ tot lipsește ceva. Domnu’ Alin! Domnu’ Alin! Încă o cameră web pusă sub masă și orientată către cizmele dumneavoastră de cauciuc, cu bălegar până la gleznă. #tișe #tăran în sens administrativ.” – a conchis Szakats Istvan în postarea de pe Clujul Civic.
Reamintim că președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, i-a numit pe consilierii USR, într-o ședință extraordinară, „autiști administrativ”. Mai mult, Tișe a spus că vorbesc prostii întruna și că-i va trata ca un partid de opoziție.


Citește și articolul: Alin Tișe, scos din minți de consilierii USR: Nu sunteți capabili să faceți niciun amendament palpabil la niciun proiect

1 COMENTARIU

  1. Nepoliticile perturbatoare social a pseudopruncului suburban, aduc mereu vorba asupra celor șeptie ani dhie-acasă lipsă, a educației, jignirilor, amenințărilor – subcultura vagabonzilor lui Petrov, unde „realmente nu ai cu cine și cu asta basta” ! Impertinența ca abatere în ceea ce privește vorbirea, e acționarea insensibilă necorespunzătoare, deviantă, în mod deliberat ofensivă. Aici, aceste acte nepoliticoase pot merge încât să fie un discurs de ură ? Spre deosebire de moralitatea ce atacă o persoană, manierele sunt încălcări ale demnității umane și a respectului datorat altora !?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here