Călin Mărincuș a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, după ce a agresat un bărbat care practica rugăciunea specifică religiei islamice în incinta Iulius Mall Cluj-Napoca. Extremistul clujean susține că a considerat că islamistul voia să se arunce în aer.

Faptele datează încă din 22 octombrie 2019, însă mahomedanul a depus plângere abia în anul 2022, susținând că Mărincuș l-ar fi prins cu putere cu mâna de ceafă, după care i-a aplicat două lovituri cu pumnul în zona abdominală.

Contactat de reporterii Gazeta de Cluj, Călin Mărincuș a declarat că nu l-a agresat în niciun fel pe bărbatul care se ruga la Iulius Mall și că islamistul i-ar fi lăsat impresia că vrea să se arunce în aer. Fapt pentru care, Mărincuș a alergat înspre el și i-a dat un șut ghiozdanului în care credea că se află o bombă ce ar fi putut să explodeze în orice moment.

„Nu a fost vorba de nicio lovire. Nu există nicio zi de spitalizare sau de îngrijire medicală, întrucât nu a fost cazul. Incidentul propriu zis s-a întâmplat din cauza faptului că domnul respectiv se ruga în incinta Iulius Mall, într-un colț întunecos al clădirii, în zona cazinoului și lângă el avea un ghiozdan.

Vă spun sincer că am considerat că intenționează să se arunce în aer. Nu consideram că este un loc potrivit pentru rugăcine. Eram însoțit de soția mea și când l-am văzut, m-am speriat că se aruncă în aer, am alergat către el, i-am dat de-o parte ghiozdanul și i-am spus că nu este un loc de rugăciune acolo, atâta tot. Nu pote fi vorba că l-am lovit.

Incidentrul s-a petrecut în anul 2019, iar acum suntem în anul 2022. Abia acum s-a găsit să facă o plângere în acest sens, după ce m-a văzut la televizor, în urma luărilor mele de poziție împotriva pandemiei și a mascaradei lui Raed Arafat. Gândiți-vă să mergeți într-un mall și să vedeți un musulman care se roagă lângă un cazinou și lângă el are un ghiozdan pus de-o parte lângă stâlpul de susținere a acelei zone din mall. Chiar în acea peioadă fusese un atentat cu bombă în Franța. Dar asta a fost tot, nu este vorba în niciun caz de lovire. I-am dat un șut la ghiozdan, întradevăr, să văd ce are în el, dar în niciun caz nu l-am lovit. Bărbatul a declarat că l-am lovit în burtă, în cap, dar nu a fost vorba de așa ceva.”, a declarat Călin Mărincuș pentru Gazeta de Cluj.

L-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat

Cătălin Mărincuş l-a ameninţat cu moartea, într-o postare pe Facebook, pe secretarul de stat Raed Arafat. În urma afirmațiilor sale, extremistul clujean s-a ales cu dosar penal.

„Niciun procuror nu se sesizează pentru șantajarea de a ne vaccina. Chiar toți sunteți vânduți din sistemul acesta? Pe mine Raed Arafat mă condamnă la moarte. El crede, sau îmi spune că vrea să-mi facă un bine, pe care eu nu îl vreau! Vrea să-mi administreze un act medical, pe care eu nu îl doresc, care îmi pune în pericol viața. 

Păi dacă eu vreau să-i fac un bine lui Raed Arafat, iar el nu e de acord, pentru că îi pune în pericol viața, voi fi chemat la Poliție? Cu siguranță! Eu nu mă tem, pentru că mă duc cu televiziunile. Eu consider că Raed Arafat îmi pune în pericol viața, iar eu mă aflu în postura de a mă apăra. O să iau în considerare și faptul să-l omor pe Raed Arafat. Eu mă gândesc că punându-mi viața în pericol, vreau să iau în considerare și faptul ăsta.

Îmi doresc ca Raed Arafat să fie eliminat. Nu se sesizează nimeni? Milioane de români acceptă să fie șantajați. În ce limbă gândești măi, Raed Arafat, că în românește sigur nu. Cum adică să mă testez săptămânal ca să-i dovedesc că sunt sănătos? E vina mea că sunt sănătos? 

Nu vreau să mă vaccinez pentru că nu am încredere. Eu sunt sănătos! Nu am de ce să mă vaccinez. Sănătatea mea este dată de stilul meu de viață, de sistemul meu imunitar și de Dumnezeu, în primul rând!”, declara Călin Mărincuș în urmă cu un an.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here