UPDATE: Deputatul Eugen Tomac aduce lămuriri cu privire la ședința PMP de joi seara. 

„Au fost puse în discuție 21 de organizații PMP din țară. Președinții acestora au fost destituiți, însă rămân interimari încă două săptămâni, până Consiliul PMP va lua o decizie cu privire la aceștia. Da, printre acele organizații se numără și cea de la Cluj, condusă de Adrian Gurzău. Din nefericire, acesta nu a reușit să obțină un scor egal sau mai mare cu cel al partidului” a declarat pentru Gazeta de Cluj, Eugen Tomac.


 

Deputatul Adrian Gurzău a fost destituit din funcția de conducere a PMP Cluj în urmă cu câteva momente, în timpul unei ședințe de partid la București, condusă de fostul președinte al României, Traian Băsescu.

Motivul principal pentru care Băsescu și-a luat mâna de pe finul Elenei UDREA este scorul execrabil de 1,2% pe care deputatul Gurzău l-a înregistrat la alegerile locale.

Citește și :

Recția neașteptată a lui GURZĂU(finul Elenei UDREA) după ÎNFRÂNGERE! Comportament violent asupra unui coleg de partid

Trecând în revistă o analiză politică a listei cu candidați a PMP, Mihai Curteanu nu ar putea să îi ia locul în calitate de președinte interimar deoarece nu are nici o experiență în domeniu(pe surse știm că are și probleme cu legea), iar celălalt fin a lui Gurzău, avocatul clujean Cristian Iusco ar cauza un conflict mai mare, la nivel de organizații județene, prin ocuparea funcției, fie vorba și de o perioadă scurtă, având în vedere scandalurile pe care avocatul le-a avut cu mai multe organizații din Cluj.

În altă ordine de idei, s-ar putea să răsară soarele pe strada lui Rareș Rusu, care a fost înlăturat de ceva timp, de către Gurzău, tot din executivul PMP, și care nici nu a fost trecut pe listele electorale, deși deținea funcția de consilier județean, la vremea aceea.

Pentru cele 1,2 procente obținute, Gurzău va reveni la statutul de simplu membru al PMP, statut similar cu al colegului său pe care distinsul deputat l-a dat afară de la sediul de pe Eroilor în seara cu alegerile locale. 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here