Fostul adjunct SRI, Florian Coldea este angajat al UBB unde lucrează ca profesor asociat şi predă un curs, intitulat „Intelligence şi decizie politică”, la nivel de master. Informația a fost confirmată de oficialii UBB.

Sub aripa lui Adrian Ivan, fost cadru al UBB, în prezent rector al Academiei SRI, Coldea și-a croit drumul spre Universitatea Babeș-Bolyai. Contractul a fost semnat de către Ovidiu Ghitta, decanul Facultății de Istorie și Filosofie.

Masterul pe care-l predă Coldea la UBB a fost predat în trecut de Mireille Rădoi, fosta șefă de promoție a Academiei SRI.

Nu trebuie să ne mirăm de venirea lui Coldea la Cluj pentru că recent, la una din agapele organizate la adunarea rectorilor din România, aflat într-o bună dispoziție, Ivan a recunoscut la masă că este general sub acoperire.

Despre Ovidiu Ghitta mai știm că este copilul de suflet al profesorului Pompiliu Teodor, cunoscut pentru relațiile lui cu Securitatea.

2 COMENTARII

  1. Ce pușca mea, e aia, Intelligence, în limba română? Poate informații.. Evident, niște handicapați și tarați fizic, mintal și spiritual, au pretenția că ar fi luminătorii noștri.

    Vai celor care nu își recunosc adevăratele elite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here