Consiliul Judeţean Cluj şi R.A. Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca au organizat în data de 01.07.2013, în incinta aeroportului, un seminar de lucru în cadrul proiectului  “Studii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri şi marfă, la Aeroportul International Cluj-Napoca”.

Seminarul s-a desfasurat conform „Planului de actiune strategic”  aprobat de Comisia Europeana.

La deschiderea lucrărilor au participat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu, vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Cluj şi directorul general al Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, domnul David Ciceo.

La seminar au luat parte factori de interes local şi naţional implicaţi în viitoarele etape de avizare a proiectului. Sesiunea de discuţii a fost realizată în scopul prezentarii studiilor intocmite in cadrul proiectului, aducerii la cunostinta autoritatilor locale si institutiilor implicate fazele de desfasurare a proiectului precum si modalitatile de  îmbunătăţire a  comunicării şi a colaborării între echipa de lucru şi autorităţi, pe parcursul derulării proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here