Transilvania Smart City, afacerea imobiliară a lui Adrian Alexandrov, soțului Elenei Udrea, a scos la vânzare apartamente din viitorul proiect imobiliar.

Cel mai scump apartament costă 119.800 euro și are o suprafață de 71,5 mp și un balcon de 18 mp.

”Va propune spre vanzare un apartamente cu 3 camere cu suprafata utila: 1) 71.5 mp + 18 mp. terase si 2) 71.36 mp. +21 mp., situat mun. Cluj-Napoca in zona Aeroportului. Transilvania Smart CITY este cel mai mare proiect imobiliar din sud-estul Europei ! 

Compartimentat astfel: Living+bucatarie+dining, 2 dormitoare, hol, 2 bai, terasa.

Prima fază de dezvoltare a proiectului oferă beneficiarilor toate facilitățile unui smart city: în primul rând un număr generos de locuințe inteligente, de înaltă calitate tehnologică, dar și spații pentru dezvoltare socială, precum prima Grădiniță cu creșă, a cartierului, un Mall pentru cumpărături, zonă de agrement sau un Lac amenajat. Primii membri ai noii comunități vor beneficia de maxima proximitate a facilităților comerciale și de transport, a zonelor verzi și de recreere, menite să susțină normalitatea conviețuirii.

Această fază se întinde pe o suprafață de aproximativ 46,000 mp, iar construcțiile ajung până la 76 000 mp în cadrul a 5 clădiri de uz comun, între care o creșă, o sală de fitness, dar și mult spațiu verde pentru agrement în aer liber, spațiu de joacă pentru copii, zonă special amenajată pentru câini și alte zone de recreere. 

Fie că ne imaginăm o plimbare pe lângă lac, un karaoke in amfiteatrul ansamblului sau un repaus pe o bancă smart în timp ce-ți încarci telefonul, acest peisaj va deveni realitate într-un viitor foarte apropiat, chiar dacă pare dintr-unul îndepărtat.

FACILITĂȚI: Numeroase oportunități de petrecere a timpului liber; Rețea publică gratuită; Sisteme de securitate avansată pentru o comunitate în siguranță; Tehnologie de ultimă generație pentru o nouă generație de mobilitate.

APROAPE DE TOT CE CONTEAZĂ: Pe lângă situarea într-un oraș universitar și deschis posibilităților de muncă, această zonă se află în proximitatea aeroportului, ceea ce înseamnă acces la alte locuri de vis. Locuitorii acestei comunități vor avea parte de propria sală de gimnastică, de un supermarket, dar și de acces rapid la alte mari puncte comerciale.

CONECTAT LA NATURĂ:  Când avem nevoie de o pauză, natura ne revigoreazăq prin culorile și parfumurile sale. La asta contribuie și mișcarea, fie că înseamnă câteva ture pe pistele de alergare sau yoga în aer liber. Cu acest ideal al sănătății fizice și psihice în vizor, zona va oferi multiple spații verzi și parcuri, un spațiu de joacă pentru copii și unul de fitness outdoor. Un picnic pe malul lacului se va putea organiza fără să ne depărtăm deloc, iar animalele de companie vor avea propria zonă specială destinată plimbărilor.

SMART DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE: 

Pentru că ne dorim ca tot ce ne este drag să evolueze, asigurăm copiilor un început de viață ghidat de profesioniști, la creșa care va fi disponibilă în această comunitate. Iar pentru că oamenii progresează cel mai bine într-un mediu pe măsură, susținem și utilizarea resurselor regenerabile, prin parcul cu bănci smart, ce produc curent cu ajutorul panourilor solare.

Modalități de plata: La achitarea 80% din valoarea apartamentului pretul este 119800 euro; achitatea cu 50% sau transe – pretul 127000 euro si la achitarea 30% – pretul este de 134000 euro, Preturile nu contin TVA.

 Optional se poate achizitiona parcare subtersana la pretul 7000 euri inclusiv TVA.

Achiziție cu plata cash  | Credit Bancar  Pentru orice alte detalii, nu ezitați sa ne contactați.”, arată textul anunțului postat de agenția imobiliară.

4 COMENTARII

  1. Probleme, Gogule? Ha ,ha, ha, deja incepe sa semene cu „Afacerea Tower”. Mamica e la „zu Haus” si baietelu’ n-are codul de la „vistierie”. Vai, vai de amaratii care „o musca”

  2. Cum e posibil ca autoritatile sa le permita constructorilor-mafioti sa vanda apartamente pe care nu le au , din faza de constructie cand nu e deloc sigur daca vor mai termina vreodata blocurile ? Mai ales ca in ultimii 15 ani constructorii infractori au dat o gramada de tzepe de zeci de milioane de euro ruinand financiar o gramada de oameni si familii.

  3. de ce nu scrieti ce obligatii au investitorii? ca sa stie lumea, nu sa-si ia apartament si dupa sa nu se faca receptia. In nici un articol nu scrie de lucrarile de infrastructura care trebuie sa le faca, inclusiv un sens giratoriu ce necesita achizitii de proprietati. N-au facut nimic pana acum. Sa vand dupa ce e gata ansamblul si intambulate apartamentele. Cine cumpara fara CF isi asuma un mare risc.

  4. scrieti de obligatiile investitorilor care trebuie indeplinite pana la receptia locuintelor, pentru o informare corecta. Nu vad semn de publicitate, deci inteleg ca acest articol e scris de jurnalistul Gazeta de CLUJ, nu platit de investitor. Daca ulterior se dovedeste a fi o teapa, jurnalistul este partas la manipulare, zic eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here