Sursa foto: eMaramures

O persoană a atras atenția asupra unui individ care își urmărește victimele și le agresează. De curând, potrivit Ziardecluj.ro, un cititor a semnalat această problemă la care polițiștii nu au găsit încă o soluție.

”Prietena mea tocmai ce a fost agresată (ora 18.00), așa, aleatoriu, cu o palmă peste ceafă de către un individ care a profitat de faptul că era singură, eu nefiind lângă ea. Individul a lovit-o, pe strada Barițiu, în dreptul Skate park și cafeneau Form. apoi a fugit. Deși șocată de incident, prietena mea i-a reținut semnalmentele. M-am uitat după camere de luat vederi în zonă, dar nu am văzut nici una. Prietena mea nu prezintă urme, așa că este inutil să ne plângem la poliție, care oricum este omniabsentă. Dar am zis să vă rugăm pe voi să publicați semnalmentele individului, măcar citesc și alții și sunt informați. Vorba aia: ”Am citit în ziar că e un imbecil care agresează femei singure în zona străzii Barițiu”.

Descrierea agresorului: 168 cm 170 maxim, brunet, îmbrăcat într-un hanorac vișiniu și pantaloni negri largi. Are ochi căprui, pielea ușor bronzată, ochi injectați, umblă cu gluga trasă pe cap și are o mustață rărită. hainele îi sunt murdare, ca și cum ar fi venit de pe șantier.”

Citește și: Interlopii din Cluj au un numitor comun: șeful IPJ Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here