Un alt primar din județul Cluj și-a anunțat astăzi intenția de a părăsi administrația publică. Spre deosebire de Laurențiu Tor( fostul edil de la LUNA), acesta a câștigat detașat alegerile locale, dar s-a decis în ultim moment să precizeze că mandatul actual va fi ultimul.

După 16 ani de administrație publică și după un scrutin în care a luat cel mai mare scor din carieră, 80,06%, edilul comunei Viișoara, Ioan Roman, se retrage din administrația publică.

Anunțul a fost făcut chiar de primarul viișorean, în exclusivitate pentru ziarul „15 minute”, astfel că mandatul 2016-2020 va fi ultimul pentru Ioan Roman, atât din perspectiva funcției de primar, cât și din cea a funcției de consilier local.

„Dacă vrei să gândești responabil administrația publică și dacă vrei rezultate, trebuie să conștientizezi că eroziunea într-o funcție de primar este mare și la un moment dat nu mai poți face față provocărilor de zi cu zi. În 2020 voi împlini 20 de ani de primărie și cred că a venit timpul să petrec timp cu familia și să las cârma administrației publice în mâinile celor care vin din urmă.”, a spus Ioan Roman.

 

Sursa: Ziar15minute.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here