Pompierii s-au prezentat duminică seară la Institutul ”Marius Nasta” din București.  Instalația de climatizare de la o unitate mobilă a scos fum puternic, echipajele ISU au intervenit rapid. Ministrul Sănătății s-a prezentat la institut pentru o declarație de presă, însă Diana Șoșoacă și-a făcut apariția și i-a cerut demisia lui Voiculescu.

„A fost un incident minor. O sperietură mare însă. Avem şapte pacienţi, cu toţii sunt în regulă. În această seară cu toţii au fost transferaţi în secţii ale Institutului ‘Marius Nasta’. Totul este în regulă în acest moment. Informaţiile pe care le avem până în acest moment este că nu a fost vorba despre un incendiu, mai degrabă o degajare de abur, respectiv de fum. Nu este vorba despre altceva. Vorbim de asemenea despre un echipament exterior spitalului, un tir care a fost reechipat ca să funcţioneze ca o secţie de ATI mobilă, un echipament care a fost verificat tehnic ultima dată acum două luni. Nu vorbim despre probleme cu echipament vechi sau alte lucruri care ar putea să pună în pericol viaţa pacienţilor. Vorbim despre un echipament care a fost verificat acum două luni. Nu putem să vorbim despre probleme ale echipamentului atât timp cât nu a existat un incendiu, a exista o degajare de abur sau de fum. Asta ne vor spune specialiştii după ce vor face toate verificările acolo”, a declarat Voiculescu la Institutul „Marius Nasta”.

Senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă a ajuns la ”Marius Nasta” în timpul declarației de presă susținute de ministrul Vlad Voiculescu și managerul Beatrice Mahler și a încercat să confiște evenimentul, acuzându-l pe Voiculescu de uciderea a 22 de pacienți de la Institutul Matei Balș.

Șoșoacă a intrat în curtea spitalului fără mască și a început să urle la Voiculescu și Mahler. Voiculescu a refuzat dialogul, iar câțiva bodiguarzi de la firma de pază a spitalului au împiedicat-o să meargă mai departe. Ulterior, managerul Beatrice Mahler i-a explicat cu calm incidentul, iar Șoșoacă a încetat să mai țipe. Ea a refuzat să răspundă la întrebările ziariștilor, care au chestionat-o în legătură cu prezența ei la spital și cu faptul că nu poartă mască.

Senatoarea Diana Șoșoacă a ajuns la Institutul Marius Nasta și, fără mască, a început un scandal caracteristic: I-a pus zeci de întrebări lui Vlad Voiculescu și l-a acuzat de uciderea a 22 de oameni la Institutul Matei Balș. Vlad Voiculescu a refuzat să dialogheze cu ea, moment în care mai mulți bodyguarzi de la NEI Guard i-au blocat lui Șoșoacă accesul. Șoșoacă nu poartă mască de protecție.

”Eu sunt doamna senator Șoșoacă”, i-a spus directoarei Beatrice Mahler, pe care a început să o interogheze. Mahler i-a explicat pe un ton calm ce s-a întâmplat la Institutul ”Marius Nasta”, conform G4Media.

Citește și: Cine a fost numit la șefia unităților medicale clujene

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here