O alarmă falsă de incendiu a fost dată noaptea trecută pe o stradă din cartierul Mărăști. Autoritățile, „puse pe jar”, după ce a fost reclamat incendiu la o casă.
Pompierii, poliția și o ambulanță SMURD s-au deplasat miercuri seara, în jurul orei 22, pe strada Gorunului din cartierul Mărăști, după ce un clujean a anunțat telefonic un incendiu la o casă.

Bărbatul, un livrator care a trecut cu bicicleta pe lângă casă, a văzut un fum gros, alb, ieșind prin acoperișul casei. El a alertat autoritățile, fiindu-i teamă că anumite părți ale casei – construită inclusiv din lemn – au fost cuprinse de flăcări.
Potrivit unor martori de la incident, odată ajunși la fața locului, pompierii au intrat în casa de unde ieșea fumul albicios și un miros pregnant, unde ar fi descoperit că mai multe materiale necorespunzătoare arderii au fost puse pe foc de persoana care locuiește aici, pentru a se încălzi, însă focul nu s-a pus problema ca focul să fi scăpat de sub control.

Astfel, pompierii și poliția s-au retras de la locul de unde a fost dată alerta falsă, scrie monitorulcj.ro.

Citește și: O familie care activează în imobiliarele din Cluj Napoca demolează o fabrică pentru a deschide un Lidl și un Kaufland

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here