preluare de pe bzc.ro

Dupa ce Buna Ziua Cluj a relatat in premiera despre faptul ca un politician de marca al Clujului se iubeste cu o bomba sexy, pe adresa redactiei, un cititor bine intentionat a trimis un printscreen din care reiese ca si alti lideri politici clujeni iubesc viata si placerile lumesti. Din cate se pare, de aceasta data „craii” nu mai sunt de la PDL, ci din sanul alinatei USL, semn ca ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place.

Protagonistii ultimului episod din seria marca bzc.ro intitulata „Clujul este un mare pat in care nu se schimba asternuturile niciodata” sunt nimeni altii decat presedintele PNL Cluj-Napoca Ioan Petran si presedintele PSD Cluj Remus Lapusan. Potrivit surselor noastre, cei doi uslisti ar frecventa salonul „Mystic Erotyc”, un loc de un rafinament iesit din comun, un loc care „cere si ofera discretie maxima”.

Dovada vie a faptului ca si politicienii sunt oameni supusi pacatului este data de printscreenul facut de catre cititorul mai sus mentionat. Acesta ne-a relatat despre faptul ca a ramas surprins cand, pe langa un amic din copilarie, a observat ca avea la comun cu salonul de masaje erotice „Mystic Erotyc” doi politicieni pe care ii urmareste, anume Remus Lapusan si Ioan Petran.

Se presteaza toate serviciile

Potrivit paginii de facebook a salonului „Mystic Erotyc”, domnii si doamnele vor fi deopotriva placut impresionati iar cine le trece pragul va fi de indata sedus de domnisoare si domnisori “de inalta clasa”.  “Noul salon de lux pt masaj erotic pt domni si doamne ..din Cluj-Napoca,va asteapta intr-o locatie discreta si selecta cu domnisoare si baieti de inalta clasa si o frumusete rar intalnita,intr-un ambient romantic si extrem de select !! Cerem si oferim discretie si seriozitate maxima !” se anunta pe pagina de facebook a salonulului.

Nu se stie cu sigranta daca cei doi lideri politici merg impreuna la salonul respectiv, dupa cum nu se stie nici daca cei doi comanda masaje de la fete sau de la baieti.

Iar daca exista careva caruia sa-i miroasa a  „Nana” 2, de ce n-ar avea dreptate? Cert este ca noi, clujenii, avem probabil parte de cei mai „iubareti” politicieni din tara.

Update:  Seful PSD Cluj Remus Lapusan a trimis pe adresa redactiei un comunicat prin care anunta ca nu stia de acel cont de Facebook.

„Nu am nici o legatura cu acel cont de Facebook. Activitatea pe contul personal de facebook se rezuma la informatii administrative sau politice” a declarat Remus Lapusan

1 COMENTARIU

  1. Domnilor, sunteti GENIALI. SENZATIONALA dezvaluire. Ezista o singura problema. Am intrat pe facebook, am gasit adresa indicate de voi si am sunat la numarul de telefon afisat. Ce palaria mea… eu n-as merge sa ma relaxes unde se relaxeaza boierii? Vorbesc cu o voce dulce de pisi si SURPRIIZAAAA: SALONUL ASTA SE DESCHIDE ABIA MARTEA SAU MIERCUREA VIITOARE :)))))))))))))))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here