Ambasadorul Republicii Kazahstan în România, Nurbakh Rustemov, a fost primit de prefectul Clujului, Mircea Abrudean, într-o vizită oficială, în vederea intremedierii unei cooperări cu mediul de afaceri clujean. Reamintim că omul de afaceri Ștefan Gadola este Consulul onorific al Kazahstanului la Cluj, fiind direct implicat în dezvoltarea bilaterală a relațiilor economice și culturale.

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a precizat că în cadrul vizitei ambasadorului Nurbakh Rustemov, s-a convenit asupra oportunităților de colaborare în sectorul agricol, bancar, tehnologic și al telecomunicațiilor, dar și în domeniul cultural. „Am hotărât să organizăm o misiune economică în Kazahstan, în perioada următoare. Vor fi invitați o serie de oameni de afaceri clujeni, dar și reprezentanți din domeniul sociocultural, pentru a identifica oportunități de dezvoltare, dar și pentru a se familiariza cu istoria și tradițiile din Kazahstan.

De asemenea, un grup reprezentativ din Kazahstan ne va întoarce vizita la Cluj, poate într-o perioadă în care avem programate în județ mai multe evnimente culturale”, a explicat prefectul Abrudean. El a informat că detaliile privind organizarea vizitei vor fi stabilite pe parcurs, împreună cu reprezentanții Ambasadei Kazahstan.

sursă: actualdecluj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here