Exif_JPEG_420

Un clujean revoltat a postat pe grupul de Facebook „Clujul Civic” un mesaj în care critică amenajările de pe malurile Someșului, în amonte de podul Garibaldi. Acesta a precizat că sunt bani aruncați inutil, iar administrația locală se face că plouă și nu ia măsurile necesare pentru a rezolva această problemă.

Cetățeanul a vorbit despre starea proastă a pistei de biciclete de pe malul drept al Someșului, acesta precizând că pista a fost distrusă și ulterior refăcută, dar cu un aspect ce lasă de dorit. Mai mult, s-au adăugat niște bănci cu piatră cu muchii ascuțite, acestea reprezentând un risc pentru bicicliști și pietoni.

De asemenea, localnicul a remarcat că sălciile de-a lungul malului sunt atât de dese încât îngreunează accesul la apă și creează un mediu în care este dificil să te plimbi sau să te relaxezi.

Exif_JPEG_420

„Promenada de pe malul apei e frumoasă, dar inutilă. Mergeam spre oraș și efectiv a trebuit să vin înapoi de lângă podul Garibaldi câteva zeci bune de metri pentru a putea ieși la pod. Înainte erau trepte. Acum nu mai sunt! Cum se poate așa o porcărie?! Pe malul celălalt era o promenadă chiar lângă apă și era superb, cu tot felul de păsări de apă …. Acum nu te mai poți apropia de apă. Și culmea, mai jos de pod, pe malul drept, singurul loc care trebuia amenajat, pentru că era distrusă balustrada de lângă apă, e tot așa (sau era așa în iulie; azi nu m-am uitat). Iarna, pe zăpadă, dacă cumva ajungi pe pantă cazi/aluneci direct în apă … Malul celălalt, până la podul Napoca, era ok, cu un gard viu frumos + ceva iarbă. Acum gardul viu a fost ras (distrus) și s-au pus niște hidoșenii de piatră, probabil scumpe, dar inutile”, a scris clujeanul.

Citește și:  TVR a declarat război Universității Cluj. Echipa, înjurată într-o animație difuzată la o emisiune în limba maghiară

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here