Inspectorii ANAF nu mai fac fata fraudei din tara noastra. Astfel, s-a luat decizia ca Fiscul sa fie reorganizat, va infiinta directii noi si va suplimenta numarul angajatilor cu 1.000 de posturi.

Astfel, Directia generala de administrare a marilor contribuabili va fi organizata si va functiona ca organ fiscal cu personalitate juridica si buget propriu, in subordinea presedintelui ANAF.

Citeste si ABERANT! Romanii fara venituri, OBLIGATI sa plateasca taxe

Totodata, documentul prevede organizarea si functionarea in cadrul aparatului propriu al Fiscului a Directiei de executare silita cazuri speciale, precum si a structurilor teritoriale subordonate organelor fiscale, cu atributii in coordonarea si monitorizarea modalitatilor de executare silita, inclusiv a valorificarii bunurilor sechestrate prin modalitatile prevazute de lege, precum si a aplicarii masurilor asiguratorii.

Citeste si Fiscul vinde o comoara. Peste 20 de kilograme de aur, scoase la licitatie

Directia verificari fiscale care gestioneaza programul de crestere a conformarii voluntare a persoanelor cu venituri mari va fi reorganizata la nivel de directie generala, sub denumirea Directia generala control venituri persoane fizice.

Citeste si ANAF ramburseaza in septembrie TVA in valoare de aproape 1,36 miliarde lei

Proiectul mai prevede infiintarea postului de secretar general adjunct, avand in vedere dimensiunile si complexitatea activitatii aparatului propriu al ANAF si a altor circa 1.000 de posturi.

Sursa: Bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here