Cand este vorba despre baietelul ei, David, Andra este foarte usor de impresionat, numai ca ultima „isprava” a acestuia a lasat-o fara cuvinte. In mjlocul unui concert Andra a trecut prin niste emotii teribile cand a vazut cine a aparut pe scena.

Indemnat de tatal lui, Catalin Maruta, care se afla in culise, micutul David a luat un trandafir galben si i l-a dus mamicii lui in timp ce aceasta canta in fata a mii de spectatori.

Fara sa se lase intimidat de multimea de spectatori, de zgomot sau de dansatoarele care performau pe scena, David a pasit hotarat pe scena si s-a indreptat spre Andra, careia aproape ca i-au dat lacrimile cand si-a vazut baietelul. Vizibil emotionata, artista si-a imbratisat copilul si i-a multumit pentru floare.

Intreaga scena a fost filmata, iar artista nu a ezitat sa impartaseasca emotiile traite in timpul concertului si cu prietenii de pe Facebook, carora le-a marturisit: „Astazi am trait unul dintre cele mai emotionante momente de cand cant, fiul meu David m-a surprins pe scena cu o floare, este tot ce isi poate dori o mama de la fiul ei.

Si pentru ca va iubesc, am vrut sa va impartasesc acest moment din viata mea.

Va iubesc!”, a scris artista pe Facebook, iar fanii ei s-au grabit sa aprecize momentul.

Andra si Catatlin Maruta s-au casatorit in 2008, iar in 2011 au devenit parintii unui baietel pe nume David.

– See more at: http://stirile.rol.ro/era-sa-cada-din-picioare-c%C3%82nd-l-a-vazut-andra-impresionata-p%C3%82na-la-lacrimi-de-fiul-ei–888255.html#sthash.rUlpthj8.dpuf

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here