Andrei Caramitru, fostul consilier al lui Dan Barna, vrea legalizarea marijuanei și a prostituției pentru ca România să fie mai atragătoare pentru turiștii amatori de city break. Potrivit declarațiilor, o parte din profitul impozitat de stat ar putea ajunge la biserici pentru a accepta aceste surse impozitare.

„Hai sa va șochez un pic . Bucuresti – noul Amsterdam.

Am o propunere concretă. Cum sa creștem masiv turismul in Romania. Sa atragem câteva milioane de turiști pe an. Care sa cheltuiască mult.

Turismul e așa : familii care merg la mare sau ski (aici nu avem ce oferi – nu avem suficienți multi înalți și km de plaja nici pentru români, e imposibil). Turism de nișă eco (acolo suntem ok cu Transilvania dar e mic de tot). Și turismul de City break (care e urias ca piață dar la noi e zero, nu prea vine nimeni).

cum devenim tari pe City break? Simplu. Amsterdam al estului. Liberalizăm așa : marijuana și prostituția. Nu râdeți. E ok, stati liniștiti. Marijuana e mai putin periculoasa decât alcoolul, e ok, nimeni nu moare din așa ceva și nici nu devii dependent. Și prostituție e oricum in draci (e plin centrul vechi), avem și tradiție (in interbelic eram top, era permisă chiar când erau la putere legionarii sau când patriarhul de atunci era prim ministru) – doar ca acum suntem ipocriti și nu protejam pe fetele care lucrează acolo. Și as mai face ceva – licențe pentru mega-cazinouri (de exemplu aproape de aeroportul Otopeni, un mini-Las Vegas acolo, un oraș).

Io va zic. Dacă Bucureștiul devine Amsterdam-ul estului, Las Vegas-ul Europei, rupem. Altfel de ce ar veni cineva aici? Când pot merge oriunde? Cu așa ceva am aduce oameni și din Europa dar și din Orientul Mijlociu / Israel (e aceeași distanță cu avionul și ar avea o super alternativa sa se distreze câteva zile așa, ca la ei e mai greu).

Ps: e pe bune propunerea, nu glumesc deloc. Nu e nimic diferit de Amsterdam, Praga sau Berlin (și aia sunt civilizati si inteligenți). Vorbim de miliarde de EUR venituri pe an aici in România. 200’000 de job-uri. Zic ca merita. Și cultural funcționează – noua ne place paranghelia, distracția. Și suntem buni la asta. Sa o oferim pe bune și inteligent și străinilor. Și ca sa fie happy și BOR putem pune o taxa de viciu ca pe tutun care sa meargă parțial și la ei. O sa fie fericiti așa. Win win. Terminam și catedrala aia repede – din banii străinilor nu de la noi”, scrie Caramitru pe Facebook.

2 COMENTARII

  1. Votez pentru, dupa ce o vad pe mamicuta ta, pe sotia ta si pe viitoarele tale fete dansand goale, la bara. Mai deplasatule, nu ar fi mai simplu sa pleci tu, cu ciubucarul de tat-tu, si cu neamul vostru undeva departe, departe…

  2. In tara din care provin 90 la suta din prostituatele europei e absolut normal sa fie legala prostitutia. Oricum daca intrati pe publi24 sunt mii de anunturi zilnic, macar asa ar fi obligate sa isi faca analize, pe langa ca statul ar mai lua niste bani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here