Angajata unei bănci, acuzată de furt din contul unui client, a fost reținută pentru delapidare. Poliția Capitalei transmite că femeia de 38 de ani a sustras 4.000 de lei din contul unui client, după ce i-a falsificat semnătura.

Poliţişti de la Secţia 15 au reţinut o femeie de 38 de ani, din Bucureşti, angajata unei bănci, cercetată pentru delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură private, transmite Poliția Capitalei.

Oamenii legii au declanșat cercetările în acest caz după ce o persoană a depus o plângere. Cel care a făcut sesizarea era clientul unei bănci și a constatat lipsa unei sume considerabile din contul său bancar şi anume 4.000 de lei.

Din primele verificări la unitatea bancară, unde era deschis contul, a rezultat că în perioada noiembrie 2017- februarie 2018, în contul respectiv au fost realizate mai multe tranzacţii de către persoane necunoscute.

Ulterior, polițiștii au descoperit că principal suspect este angajata băncii respective, care fără a avea acordul titularului, ar fi efectuat retrageri de sume din cont.

Cecetările sunt continuate de Secţia 15 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here