Președintele Sindicaliștilor Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj, Gabriel Ene, anunță că angajații aeroportului vor protesta în 20 – 21 martie în fața Consiliului Județean Cluj, față de modul în care instituția ”promovează schimbări de administrare şi de management, precum şi gestionarea parcării auto din incinta aeroportului.

„Având în vedere situația conflictuală întreţinută de către autoritatea tutelară prin Președintele Alin Păunel Tișe cu Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj în ceea ce privește activitatea și dezvoltarea acestuia, precum și promovarea în mod abuziv și continuu de proiecte de hotărâri în desconsiderarea totală a legii, dar și gestionarea contrară interesului public general a parcării auto din cadrul Aeroportului, Sindicatul Independent a solicitat Primăriei Municipiului Cluj-Napoca aprobarea organizării de manifestații publice.

Considerăm că noi toți, angajați ai Aeroportului Cluj, care am contribuit și contribuim zilnic la dezvoltarea şi bunul mers al activității acestuia, trebuie să luptăm să ne apărăm locul nostru de muncă, dar şi bunurile comunității, între care Aeroportul este pe primul loc. Mai mult, acțiunile întreprinse de Preşedintele Tişe în ultimii 2 ani, au decredibilizat activitatea noastră recunoscută pe plan național și internațional, atrăgând grave prejudicii de imagine și prin urmare demersul nostru este unul firesc și garantat într-un stat de drept”, se arată în comunicatul de presă transmis.

Vă facem cunoscut că în zilele lucrătoare de 20 si 21 martie 2019 între orele 15.15 – 16.15 în localitatea Cluj Napoca, în fața Consiliului judetean Cluj, Calea Dorobantilor nr. 106, se va desfăşura o adunare publică organizată de Sindicatul Independent al Aeroportului Internațional Avram Iancu. 

Scopul adunării publice îl constituie manifestarea protestului faţă de modul în care autoritatea tutelară promovează schimbări de administrare şi de management, precum şi gestionarea parcării auto din incinta Aeroportului International Avram Iancu. 

La această adunare vor participa circa 200 – 250 de persoane. 

Deplasarea participanților se va face individual, dinspre Aeroportul International Avram Iancu Cluj spre sediul Consiliului Judetean, iar la terminarea adunării, deplasarea se va face individual, dinspre sediul Consiliul Judeţean Cluj spre domiciliul fiecăruia dintre participanţi”, precizează conducerea Sindicatului. 

Considerăm că noi toți, angajați ai Aeroportului Cluj, care am contribuit și contribuim zilnic la dezvoltarea şi bunul mers al activității acestuia, trebuie să luptăm să ne apărăm locul nostru de muncă, dar şi bunurile comunității, între care Aeroportul este pe primul loc. Mai mult, acțiunile întreprinse de Preşedintele Tişe în ultimii 2 ani, au decredibilizat activitatea noastră recunoscută pe plan național și internațional, atrăgând grave prejudicii de imagine și prin urmare demersul nostru este unul firesc și garantat într-un stat de drept”, mai precizează sindicaliștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here