Potrivit ui CNAIR, lotul 2 al autostrăzii Sebeș – Turda nu va fi recepționat pe 15 octombrie, așa cum ar fi trebuit să se întâmple. Astfel, că nici anul acestat nu se va putea circula pe autostradă de la Cluj la Sibiu.

Cristian Pistol, recent ,,uns” director general al Companiei de Drumuri din poziţia de consilier al premierului pe infrastructură făcea radiografia unui şantier la care se lucrează de 5 ani : constructorul grec Aktor nu a rezolvat problemele din trei puncte critice, mai ales alunecarea de teren de la Oiejdea, nu a montat parapetele de protecţie dintre sensurile de mers şi nici nu sunt trasate marcajele, dotări esenţiale pentru siguranţa rutieră.

Cele mai noi imagini cu şantierul dintre Alba Iulia şi Aiud (25 km.) pe care le-a publicat utilizatorul Adisan pe canalul Youtube arată o slabă mobilizare pe teren, strat de uzură încă nefinalizat în mai multe zone, rosturi de dilataţie care nu sunt montate la poduri şi tronsonul afectat de alunecarea de teren pe câteva sute de metri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here