Alișor Sadoveanu, liderul clanului Sadoveanu

Alișor Sadoveanu, pe numele său Aurel Trandafir, lider interlop din cartierul ilfovean Chitila, a fost împușcat cu un glonț în cap, în State, de către o grupare românească rivală. Bărbatul a primit primul ajutor de la polițiști americani care au ajuns la fața locului înaintea ambulanței

Cu numai câteva ore înainte ca Alișor Sadoveanu să fie asasinat, acesta băuse, împreună cu ucigașul său, o sticlă de coniac pentru care plătiseră nu mai puțin de 3.500 de dolari.

La aproape o săptămână de la sfârșitul violent al liderului interlop Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, un apropiat al familiei sale a decis să rupă tăcerea și a povestit, în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO, ce se ascunde, cu adevărat, în spatele asasinatului.

Sursa citată a povestit că interlopul din Chitila a plecat din România înainte ca magistrații să-l condamne la 6 ani și 4 luni pentru tâlhărie. Condamnat în lipsă, bărbatul a fost dat în urmărire internațională.

Inițial, Sadoveanu ar fi plecat în Franța, la Paris, unde erau cantonate mai multe tabere de nomazi, între care și multe familii provenite din România. Aici, Alișor s-ar fi împrietenit cu un anume Florin Răducanu, zis „Călăul”, care provenea dintr-o localitate prahoveană situată la granița cu județul Buzău. Bărbatul s-ar fi ales cu porecla respectivă ca urmare a fizicului său impunător și nu de pe urma unor fapte violente.

Cei care l-au cunoscut l-au descris pe bărbatul acuzat de omor mai degrabă drept o persoană „arogantă”, care provenea dintr-o familie foarte săracă și care plecase de acasă pentru a-și schimba situația financiară.

De aici, Florin Răducanu și Alișor Sadoveanu au reușit să ajungă ilegal în SUA, unde, spun sursele citate, s-au integrat într-o comunitate de imigranți proveniți din România. Cei doi ar fi început să câștige sume mari de bani din cerșetorie, iar în acest sens, Florin Răducan ar fi reușit să strângă și 1.000 de dolari pe zi, după ce se așeza în intersecțiile aglomerate din Los Angeles, cu un carton în brațe pe care era scris un mesaj din care reieșea că nu are ce să mânânce.

Ulterior, acesta se filma în cele mai scumpe restaurante și la volanul unor bolizi de lux, după care publica imaginile pe site-urile de socializare, numindu-i pe urmăritorii din țară drept „sărăcii”, potrivit Gândul.ro.

Citește și: Liderul unui clan interlop a fost omorât de mafia românească din SUA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here