Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a făcut un apel la procurorul-șef interimar al DNA, Anca Jurma, „să analizeze această posibilitate de a formula contestația și să transmită cât mai curând o solicitare prin care să comunice că nu dorește să formuleze contestația”.

„Tribunalul București, ca instanță de executare, a dispus retragerea cererii de extrădare formulată împotriva Elenei Udrea de către Ministerul Justiției și, într-adevăr, norma procedurală prevede un termen de 24 de ore în interiorul căruia procurorul poate contesta această hotărâre. Problema pe care o pun eu și apelul pe care doresc să-l fac în mod public către doamna Anca Jurma, procuror-șef al DNA, este să analizeze această posibilitate de a formula contestația și să transmită cât mai curând o solicitare prin care să comunice că nu dorește să formuleze contestația”.

”Chiar dacă norma procedurală permite contestație în termen de 24 de ore, principiile și limitele aplicării legii prevăd că aceste proceduri urmăresc asigurarea exercitării eficiente”, a spus Veronel Rădulescu, printr-o intervenție telefonică la Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here