Mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei, îndeamnă clerul și credincioșii să participe la referendumul din 6-7 octombrie și să voteze „pentru familia creștină, pentru viitorul nostru și al țării”.

„Citim în Sfânta Scriptură că «a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat și femeie. Și Dumnezeu i-a binecuvântat zicând: creșteți și vă înmulțiți și umpleți pământul și-l supuneți»(Facere 1, 26-27). Familia este «locul unde se întemeiază rânduiala unei Patrii și statornicii, în spiritul legilor morale, al jertfei de sine, al răbdării, al încrederii și al dragostei» (Ioan Alexandru). Pentru familia creștină să votăm pe 6-7 octombrie 2018, pentru viitorul nostru și al țării.

Nu avem resentimente față de cei ce au o altă opinie, Dumnezeu să-i ocrotească pe toți, sunt liberi să aleagă orice cale. Nici nu dorim ca opțiunea noastră să fie exploatată politic. Dorim un singur lucru: să rămânem fideli Evangheliei Domnului Hristos”, spune mitropolitul Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului şi Clujului și Mitropolit al Clujului, Maramureşului și Sălajului

2 COMENTARII

  1. In buletinul de vot, intrebarea este daca suntem de acord cu legea de modificare a constitutiei. Daca ei dau o ordonanta de urgenta si modifica/completeaza legea cu ce vor ei?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here