„Chef de chef” în orașul de cinci stele! CREIC – Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative din cadrul Cluj Innovation Park va găzdui spectacolul de electro manele „Maneliada”. Evenimentul va avea loc la data de 24 martie, în incinta spațiului în care primarul Emil Boc susține că se scrie viitorul orașului.

„Clujul fără Maneliada e ca Mănășturul fără Nelson. În 24 martie se joacă acasă, hai să te distrezi cu noi, să nu cădem în retrogradare. Te așteptăm atât cu hit-uri noi, cât și cu piese consacrate.”, au scris organizatorii în descrierea evenimentului.

„Proiect unic în România: Viitorul orașului se scrie în laboratoarele Cluj Future of Work de la CREIC

La Centrul Regional de Excelență și Industrii Creative (CREIC) au fost amenajate 3 laboratoare cu echipamente de ultimă generație menite să susțină inovarea și tehnologizarea, în cadrul unui proiect unic în România – și primul în Europa de Est.

CREIC oferă, deci, șansa explorării unor noi metode de lucru, care să faciliteze și să îmbunătățească mediul muncii în anii ce urmează. Prin astfel de proiecte interdisciplinare, orașul nostru își poate consolida poziția de hub al inovării.”, afirma Emil Boc, pe pagina sa de Facebook, la sfârșitul anului 2021.

Emil Boc și manelele: „Mare groapă-n centru nou, clujenii primesc cadou, le face Emil metrou!

Clujeanul Nelson Mondialu a lansat o manea în care îi face campanie electorală primarului Emil Boc și vorbește despre proiectele care au pus orașul de cinci stele în topul celor mai apreciate orașe europene.

Nelson Mondialul a vorbit și despre „cadoul” pe care Emil Boc îl face clujenilor – metroul.

Citește și: Un profesor emerit de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a închiriat un teren cu 10 lei/an de la Composesoratul Muntele Băișorii

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here