Structurile operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj vor fi mobilizate în minivacanța prilejuită de Ziua Unirii Principatelor Române, respectiv în perioada 20 – 24 ianuarie, astfel încât să se intervină cu promptitudine în orice situație. 

Potrivit IPJ Cluj, vor fi intensificate activitățile de menținere a ordinii și liniștii publice, în special în zonele predispuse la aglomerație,  pentru a putea preveni și combate orice faptă sau eveniment antisocial.

În acest context, zilnic, vor fi prezenți la datorie aproximativ 180 de polițiști din structurile de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale și economice, arme, explozivi și substanțe periculoase, acțiuni speciale, precum și alte forțe.

Polițiștii vor acorda o atenție sporită cu ocazia desfășurării adunărilor și evenimentelor publice, efectuând activitățile necesare în colaborare cu celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

De asemenea, polițiștii rutieri vor monitoriza și asigura fluidizarea circulației pe drumurile publice, luând măsurile necesare pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă legea.

Sunt vizați cei care comit infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, precum și cei care săvârșesc fapte de natură contravențională, în special conducerea vehiculului sub influența băuturilor alcoolice sau încălcarea regimului legal de viteză.

Citește și: Firma de casă a primăriei clujene ia 24 milioane lei pentru tencuieli la clădirile administrației locale EXCLUSIV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here