Geanta și portofelul sunt două accesorii de modă care însoțesc viața de zi cu zi a femeilor. Când ne uităm la tendințele în materie de accesorii de modă, portofelul asortat la fiecare linie de genți este în vogă. Aducând un efect mai șic, a avea o geantă asortată cu portofelul atrage interesul unui număr foarte mare de fashioniste. Așadar, este necesar să asortezi un portofel cu o geantă de mână? Atunci când îți cumperi o geantă Guess, de exemplu, este nevoie să cumperi și un portofel Guess care să se asorteze?

Portofel și geantă de mână asortate pentru un efect mai elegant

Asortarea unui portofel cu o geantă de mână adaugă foarte mult la stilul unei femei, optimizându-i în același timp ținuta. Cel mai bun prieten al femeii în viața de zi cu zi, purtarea unei genți de mână frumos asortată cu un portofel dă un impuls unei ținute, adăugând în același timp o notă unică. Pe lângă faptul că este un clasic al modei, este mai presus de toate la modă și creează armonie. Vedem acest lucru în special în cazul genților de designer. De exemplu, există un portofel Guess pentru fiecare geantă Guess pe care o puteți găsi și arată excelent împreună.

Asortarea unui portofel și a unei genți de mână definește rapid culoarea ținutei. Este ușor să obțineți un look original și modern prin asortarea portofelului și a poșetei.

Potriviți geanta de mână cu portofelul pentru mai multă eleganță

Pentru mulți, asortarea portofelului la o geantă de mână adaugă o notă de eleganță. Există acum o colecție de portofele care să se potrivească cu genți. Un exemplu foarte bun poate fi o geantă Guess și un portofel Guess care vor împărtăși elemente comune, pe lângă culoare și stil.

Pe lângă faptul că pune în valoare o ținută, acest sortiment conferă genții un aspect elegant și de clasă. Spre deosebire de stilul nepotrivit, stilul asortat este foarte elegant, șic și modern. Este cel mai bun mod de a adăuga originalitate și modernitate oricărei ținute. Să aveți o geantă Guess cu un portofel Guess care se potrivește vă va eleva ținuta și o va face să fie mult mai elegantă. Practic, vă va schimba complet aspectul și vă va face să păreți mult mai bine pusă la punct din punct de vedere al ținutei.

De dragul practicii

Mai mult decât o simplă chestiune de stil, setul de portofel și poșetă aduce și un anumit caracter practic. Nu va mai trebui să vă lăsați restul împrăștiat pe fundul poșetei. Un portofel care se asortează cu geanta nu este doar elegant, ci va oferi și un spațiu de depozitare perfect pentru banii și acte. Mai presus de toate, vă face viața mai ușoară. Pentru un efect super elegant, multe fashioniste optează acum pentru un total look cu combinația de geantă și portofel.

Combinația perfectă

Combinația de portofel și geantă de mână este acum foarte la modă. Combinația de stiluri de accesorii este în prezent la modă, iar combinația portofel și geantă nu face excepție. În prezent, există mai multe variante de culori, materiale, forme și nuanțe. Chiar și cele mai prestigioase mărci sunt interesate de această soluție all-in-one cu o combinație originală. Pentru o potrivire perfectă, este important să se țină cont de mai multe criterii, cum ar fi formele, dimensiunile, culorile și modelele, precum și materialele din care au fost concepute poșeta și portofelul. Întâlniți foarte des această combinație în special la branduri mari. După cum spuneam, puteți achiziționa o geantă Guess și veți găsi cu siguranță un portofel Guess cu același model, aceeași culoare, aceleași accesorii sau același material.

Cum să asortezi geanta cu ținuta

Vi s-a spus des că trebuie să vă asociați geanta cu pantofii? Nu este fals. Dar reține că ținuta ta va avea ultimul cuvânt. Când îți alegi geanta, întreabă-te ce stil vrei să aibă. Vrei ceva casual sau mai degraba ceva elegant. Și nu uita unde mergi, asta e baza! Trebuie sa iti alegi geanta în funcție de look-ul adoptat.

Deci, ce geantă pentru ce stil? Este foarte ușor când ai o geantă care merge cu orice din garderoba ta. Nu poți avea în garderoba ta doar genți colorate și originale. Negrul, camel și nude se potrivesc perfect cu ținutele foarte colorate, deși pot fi asociate și cu ținute mult mai clasice.

Pentru ca o geantă de mână să se potrivească ținutei tale, acordă atenție schemei de culori. Nu ar trebui să fie prea multe pe ținuta ta pentru a alege o geantă originală. Un ultim lucru de reținut: dacă îți place ținuta ta și te simți bine în ea, atunci și prietenii și familia ta o vor adora (dacă nu, păcat: îți place și asta e cel mai important).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here