Secretarul de stat, Raed Arafat, a anunţat că până la sfârşitul acestui an urmează să fie livrate circa 500 de ambulanţe de urgenţă, iar Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) va încheia, până la finalul săptămânii, mai multe acorduri cadru pentru ambulanţe de urgenţă tip B.

licitaţia pentru ambulanţele de tip C este în curs de finalizare, a adăugat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, într-o postare pe Facebook.

„În cursul acestei săptămâni, IGSU urmează să finalizeze semnarea acordurilor cadru pentru ambulanţele de urgenţă de tip B 4×2 şi 4×4. Licitaţia a fost finalizată iar primele ambulanţe de tip B pentru Serviciile de Ambulanţă şi SMURD urmează să ajungă în cursul acestui an. În curs de finalizare se află şi licitaţia pentru ambulanţele de tip C. Până la sfârşitul acestui an vor fi livrate aproximativ 500 de ambulanţe de urgenţă urmând ca livrările să continue şi anul viitor începând cu luna ianuarie”, a anunţat Raed Arafat, pe reţeaua de socializare.

Gazeta de Cluj a publicat recent un articol potrivit căruia Primăria Capitalei, condusă de PSD-ista Gabriela firea, a atribuit o licitație de 40 de milioane de lei, fără TVA, companiei clujene Deltamed condusă de Simion Gorgan.

La sfârșitul anului 2016, când a fost lansată această această licitație, IGSU a trebuit să anuleze procedura pentru că unul dintre criterii era discriminatoriu. O cerință din caietul de sarcini putea fi îndeplinită doar de firma clujeană Deltamed patronată de Simion Gorgan, unul dintre cunoscuții lui șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Arafat, instituție implicată în această licitație. La începutul anului, la conducerea IGSU a fost pus un general de la contrainformații.

1 COMENTARIU

  1. ASA SE FURA AFARA SI CU ASTA DIN BANII ASTIA SE FAC FERME AGRICOLE BIO PT TOTI FERME PISCICOLE FABRICI DE TEXTILE GEAMURI STICLA TERMOPAN ..ROTI DE TOATE FELURILE ….SERVISURI MOBILE ….SI PUNCTE SANITARE …IN ORICE LOC CHIAR IN CONTAINERE ECHIPATE CU TOT CE E MEDICAL PUSE IN CIMP PE MARGINEA DRUMULUI CU MACARAUA …..DE CE BANI CHELTUITI PE AUROLACI CU DRACI …CARE VOR SALARIU MARE SI NU FAC NIMIC SE FAC CA NU VAD ….AMBULANTELE NE PISAM PE ELE …APELAM LA PRIETENI MASINI TAXI …MAXI TAXI ,,,,MULT MAI REPEDE SI EFICIENT O ASIGURARE SA LE PLATEASCA COMBUSTIBILUL SI TIMPUL PIERDUT …SA NE PISAM SI PE HOTUL ASTA E O PAGUBA MARE O GAURA IMENSA LA BUGETUL POPORULUI CUM SINT TIRANII DIN JANDARMI TRIBUNALE POLITIE PARTIDE GUVERN PRIMARII PREFECTURI TOTI DE INPUSCAT INCLUS DOCTORII HOTII POPII HOTI AI LUI DRACU CARE SE CRED PREA SFINTI DRACU SA I IA IN IAD CHINUITI LA FOC VESNIC AMIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here