Salonul de înfrumuseţare Dazzling din Cluj-Napoca s-a alăturat seriei de iniţiative inedite sub sloganul “Cărţile pe faţă“. Aranjează-te cu VOLUM! este o campanie care încurajează lectura, de data aceasta la salon, printr-o ofertă originală: cei care donează o carte vor avea parte de un aranjat gratuit sau reducere de 30% la alte servicii. În plus, odată constituit salonul de lectură, clienţii salonului de înfrumuseţare vor primi cărţile pe care încep să le citească în timpul în care aşteaptă la un vopsit sau tratament pentru păr.

 

Gabi Nicoară consideră că Dazzling va avea de câştigat de pe urma acestei iniţiative. În primul rând, oferindu-le clienţilor opţiunea lecturii în timpul petrecut la salonul din Piaţa Cipariu, dar, de asemenea, atrăgând noi clienţi de calitate, deoarece cărţile joacă un rol important în formare unei persoane, consideră hairstylistul. „Cred că va fi bine primită posibilitatea de a citi la salon. Vrem să le oferim clienţilor cărţi interesante, dar şi să încurajăm lectura, în general”, a spus Nicoară.

 

Vasile Harsa, hairstylist la Dazzling, povesteşte că ideea a luat naştere în urma unor discuţii cu Victor Miron, iniţiatorul “Cărţile pe faţă” şi că promovarea lecturii în rândul clienţilor salonului va fi binevenită de aceştia. „Ştiam de campanie pe care a dezvoltat-o el pentru citit şi pentru cititori, şi am zis să ne alăturăm şi noi, să fim un salon mai deosebit. Când clientele petrec câteva ore în salon, să aibă ceva interesant de făcut între timp. Începem cu „Aranjează-te cu volum”, adică cei care donează o carte primesc un aranjat gratuit. Vom avea şi reduceri pentru cititori, şi mai încolo vom şi dona cărţi clienţilor. Pentru că cei care încep aici o carte vor vrea să o şi termine de citit, şi e logic să plece cu ea”, a explicat Vasile Harsa.

 

La rândul său, Victor Miron arată că astfel de campanii au fost primite cu entuziasm, atât la Cluj, cât şi la Bucureşti. „Ideea cu „Cărţile pe faţă” este că nouă ni se pare că acestea ne reprezintă mult mai bine decât culoare ochilor sau machiajul, de exemplu. Dacă observ la cineva o carte care mi-a plăcut la poza de profil pe Facebook, voi şti imediat că avem ceva în comun”, arată Miron. Acesta povesteşte că până acum s-a jucat, alături de colegii săi, cu mai multe concepte, iar acum a venit rândul salonului de înfrumuseţare, care va fi transformat în salon de carte.

Astfel de iniţiative mai există şi în service-uri auto, sub sloganul „Dacă nu mai pui mâna pe volan, pune mâna pe o carte”, unde clienţii primesc o carte când lasă maşina, în localuri şi spaţii publice, sub sloganul „Îţi face cinste să citeşti”, cărţile aducând gratuităţi clienţilor, dar şi la un cabinet de stomatologie, unde prinde contur un AntiCARIAT. La Cluj, cea mai populară idee este ca cei care citesc pe autobuz în prima duminică din lună să circule gratuit.

vasile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.