Berea este nelipsită de pe mesele ardelenilor, fie că se întâlnesc cu prietenii în oraș sau își petrec timpul liber acasă, în familie, relevă un studiu efectuat de compania de cercetare de piață GfK România la solicitarea Asociației Berarii României. Potrivit acestuia, când ajung pe o terasă, ardelenii adulți consumă bere într-un procentaj covârșitor – 70%. Berea se bea și acasă, împreună cu ceilalți adulți din familie – 1 din 2 ardeleni consumatori de bere o aleg pentru relaxarea de acasă după o zi de muncă.

Potrivit acestui studiu, berea ocupă un loc important în topul produselor consumate de ardeleni în timpul verii: 40% din iubitorii de bere au declarat că aceasta nu le lipsește din frigider în sezonul cald.

Doi din trei ardeleni consumatori de bere o apreciază pentru proprietatea sa de a hidrata organismul și tot atâția cred că berea însoțește cel mai bine întâlnirile cu prietenii. În plus, peste 70% din ardelenii care iubesc berea cred că un consum moderat de bere poate preveni apariția pietrelor la rinichi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here