Olandezul Armin van Buuren este noul cap de afis al festivalului Untold, care va avea loc la sfarsitul lunii iulie la Cluj. Pe langa nume grele din muzica internationala, cum sunt Avicii si David Guetta, un nou artist de marca a fost anuntat printr-un video de echipa festivalului. Astfel, nume mari ale muzicii mondiale vor concerta in acest an la Cluj, dupa ce cei de la Electric Castle au anuntat ca in cadrul festivalului de la Bontida vor performa cei de la The Prodigy.  Un alt nume greu pe scena muzicii anuntat de cei de la Untold este cel al artistilor Dimitri Vegas& Like Mike care au strans peste 100 de milioane la un singur clip pe Youtube. De altfel, acești artiști sunt pe locul 2 in lume conform portalului DJmag.com. 

Patru artiști din top 10 mondiali vor veni la Cluj-Napoca in 2015 in cadrul Capitalei Tineretului! Tomorowland, cel mai mare festival din lume, a adus anul trecut șase din top 10 mondial: Steve Aoki, Tiesto, Martin Garix, Armin van Buuren, Dimitri vegas & Like Mike si Hardwell. In cadrul acestui festival vor veni anul acesta tot sase artisti din top 10 mondial: Avicii, David Guetta, Hardwell, Dmitri Vegas&Like Mike, Martin Garrix si Tiesto. Trei dintre acestia vor veni anul acesta si la festivalul clujean.

Mai citește și:

EXCLUSIV Untold Festival va avea 10 scene

Postarea celor de la Untold Festival a starnit interesul clujenilor:

Untold Festival Fourth AnnouncementThere’s no way to say it other than It’s Going to be Insane! #untoldfestival

Posted by Untold Festival on Tuesday, April 7, 2015

Untold Festival este organizat de Federatia Share, care se ocupa de Capitala Tineretului in 2015. Festivalul va avea loc intre 30.07-2.08 la Cluj-Napoca, iar principala scena va fi pe Cluj Arena.

Mai citește și:

The Prodigy, headliner la Electric Castle. VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here