Patru invitați la o nuntă organizată joi în Dolj au fost răniți de artificii, iar una dintre victime, un bărbat de 34 de ani, a suferit răni grave în zona abdomenului, potrivit Digi 24. Dus inițial la Spitalul Județean de Urgență Craiova, bărbatul a fost transferat vineri, cu un elicopter SMURD, la Spitalul Floreasca din Capitală, pentru a fi operat.

Incidentul a avut loc în timpul unei nunți organizate la o pensiune din comuna doljeană Perișor. Bărbatul rănit grav se afla la aproximativ 10 metri de locul de unde au fost lansate artificiile.

În momentul în care articolele pirotehnice au fost aprinse, unul dintre ele și-ar fi schimbat traiectoria și l-a lovit în abdomen pe bărbat, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

El a fost dus inițial la Spitalul din Craiova și internat la Terapie Intensivă. Vineri, starea lui s-a înrăutățit, așa că s-a luat decizia să fie transportat cu un elicopter SMURD în Capitală.

Celelalte trei persoane rănite de artificii au fost, de asemenea, duse la spitalul din Craiova, însă nu au rămas internate, pentru că rănile nu erau grave. Potrivit Digi24, artificiile au fost lansate de reprezentanții unei firme autorizate. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa: libertatea.ro

Citește și: Un copilaș a fost mâncat de viu de viermi în Cluj! Mama se iubea cu concubinul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here