CJ Cluj a finalizat lucrările de asflatare în comuna Frata și are în lucru refacerea carosabilului în Viișoara.

În cadrul lucrărilor de întreținere derulate pe drumul județean 150, au fost finalizate lucrările de asfaltare pe raza localității Frata. Acestea au vizat sectorul în lungime de peste 4 km al drumului județean care traversează localitatea Frata, sector cuprins între pozițiile kilometrice 30+130 și 26+128.

Totodată, în cursul zilei de marți, 26 noiembrie a.c., au demarat și se desfășoară în ritm alert lucrările de asfaltare pe raza localității Viișoara. Acestea vizează tronsonul în lungime de 5 kilometri, cuprins între kilometrul 0+600 și kilometrul 5+600, tronson care traversează localitatea Viișoara.

Anterior, în cadrul lucrărilor de întreținere derulate de Consiliul Județean pe drumul județean 150, a fost deja finalizată asfaltarea sectorului de 7,45 kilometri cuprins între kilometrul 40+300 și kilometrul 32+850, pe direcția DN16 (Mociu) – Frata.

1 COMENTARIU

  1. Extraordinar!! CJ se invarte cu asfaltarile peste tot in jurul localitatii IURIU DE CAMPIE doar acolo NU???!!!In localitatea respectiva satenii traiesc ca in EVUL MEDIU fara apa, gaz, canalizare alte utilitati etc.Nu deageaba presa din Germania a facut reportaje dramatice in aceasta zona(magazin ca in Vestul salbatic,adapost de animale si fanar langa asa zisul Bar,-unde este DSV??DSP??? Garda de Mediu??platite din banii contribuabililor??? RUSINE! RUSINE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here