analiză coronavirus

O asistentă de la UPU Cluj a fost depistată pozitiv la testul pentru coronavirus şi se află internată la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj. Mai multe asistente şi medici din sistemul de primiri urgenţe au fost testaţi pentru coronavirus şi sunt preventiv în izolare, conform procedurilor. Personalul de la UPU Cluj se plânge că nu sunt încă suficiente echipamente de protecţie.

Personalul medical continuă să fie expus la infecţia cu coronavirus, iar cazuri de îmbolnăviri apar şi la alte spitale. Deputatul USR Emanuel Ungureanu a anunţat că o asistentă de la UPU Cluj a fost depistată pozitiv la testul pentru coronavirus şi se află internată la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj. El spune că sursa contaminării ar putea fi o pacientă care nu a fost testată la timp de DSP Cluj şi a fost plimbată prin mai multe circuite ale Spitalului Judeţean Cluj, potrivit Mediafax.

În consecinţă mai multe asistente şi medici din sistemul de primiri urgenţe au fost testaţi pentru coronavirus şi sunt preventiv în izolare, conform procedurilor, iar „vestea bună” este că mulţi dintre ei au primit primul rezultat şi este negativ.

Mircea Abrudean, prefectul de Cluj nu a vrut să comenteze afirmaţiile lui Emanuel Ungureanu: „Am mai spus că nu comentez afirmațiile nimănui, mai ales cele panicarde și pline de dramatism indus cu un anume scop, care nu ar trebui sa își aibă rostul in aceasta perioada”, a transmis Abrudean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here